dinsdag 26 januari 2016

#Blog - Verlichting voor Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi of Sportkooi.

LED - Sportveld verlichting voor Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, en Combi(natie)  Sportkooien is betaalbaar en interessant . Voor veel Sportverenigingen, Sport en Recreatiehallen, Speelparadijsen, Campings een ideale uitbreiding.

Het  gebruik van deze verlichting , verlengt de sportieve gebruikstijd aanzienlijk . Omdat hoekpalen verhoogd als mast tot een hoogte van 7 meter bruikbaar zijn en graafwerkzaamheden deels in de opbouw van een Sportkooi verwerkt zijn , is de aanleg van Led- verlichting  betaalbaar !

images (3) images (4) led-sportveld-verlichting-07_470 (1)
Foto's: Voetbalkooi /Pannaveld verlicht met led/verlichting, Tennisbanen (multifunctioneel Sportkooi)  , LED verlichtings- armatuur.

Bij de aanleg van de sportkooi worden de 4 hoekpalen vervangen door 4 masten met een hoogte van 4 tot 8 meter. De hoogte hangt af van de afmeting van het Pannaveld of de Voetbalkooi , hoe groter het veld, hoe hoger de mast . In de mast wordt een mast Electra kabel gespannen , onder in de mast een deurtje om koppeling en zekering aan te brengen. 

Bovenop de mast een armatuur met 1 of meerdere lampen.
Daarna wordt rondom de sportkooi een geul gegraven voor de grondkabels , vanaf een punt een grondkabel naar de verdeelkast. 

Indien u nieuw bouwt kunnen wij dit werk meenemen en blijft uw verlichting betaalbaar.
Want ook LED verlichting is zuinig . 
Meer info kunnen wij geven als wij de afmeting van uw pannaveld of voetbalkooi kennen.

images (1) download panna -soccer
 Foto's : Voetbalkooien   met en zonder verlichting

bakhuizen2 (2) IMG_1023 Sportkooi met afdeknet en kunstgras supreme sportkooi op kroporbeton
Foto's: Niet alle Combi Sportkooien, Voetbalkooien en  Pannakooien hebben verlichting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA boogdaken met metaaldak beton zittingen schooltuin
Foto's: Overkappingen als Hangplek, beton banken en beton boombanken. De complete inrichting van uw Plein , Schoolplein of Sportvelden

Indien u vragen heeft dan graag even  contact  opnemen en wij zoeken samen met u naar de oplossing.
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

images (16)
.

1 opmerking:

  1. Ik denk dat ik dit soort nieuws maar beter niet aan mijn vriend kan laten lezen. Hij raakt niet uitgepraat over de talloze voordelen van led verlichting. Zo wil hij sfeerverlichting in onze tuin en serre aanleggen aan de hand van downlight led verlichting.

    BeantwoordenVerwijderen