woensdag 13 januari 2016

#Blog - Sport en Spel op schoolplein of plein

Sport en Spel, veel spelend bewegen,  dat is een noodzaak voor onze jeugd, veel scholen van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs zien de noodzaak daarvan in en ook veel pleintjes en trapveldjes kunnen in die behoefte voorzien. Onze lijn Pannavelden  Pannakooien en Combinatie-Sportkooien voor kleine ruimten , sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

Een groot voordeel ook voor andere gebruikers van het schoolplein, de bal blijft in het spel , anderen hebben dus geen last meer van rondvliegende ballen. Veilig spelen voor de gebruiker maar ook voor omstanders.  
Kleinere ruimtes bevorderen bovendien de techniek , bal snelheid , en jeugd krijgt een beter lichaams- controle, dus beter evenwicht,   en  meer weerstand.

Deze Jr. Sportkooien, Pannavelden, Pannakooien  zijn bij uitstek geschikt voor basisonderwijs, basisscholen, scholen voor speciaal onderwijs, voetbalclubs en hockeyverenigingen. Bij voetbal kunnen F en E spelertjes veilig en ongestoord "ballen" en bij hockey komen de MINI's volop aan hun trekken.

Wij leveren al Pannavelden vanaf 5 x 7.5 meter of 4 x 6 meter

pannaveld 10 x 17.5 junior pannaveld 4 x6 IMG_0206 Pannaveld 4 x 6
Foto's: Pannavelden Supreme afmetingen 4 x 6 en 5 x 7.5 meter tot 7.5 x 15 meter

Pannaworld levert Pannaveldjes  met een hoogte van 200 cm en 100 cm . Indien hoger rondom hoger dan 200 cm  spreken wij van Pannakooien , vaak met een afdek net de kooi is dan geheel afgesloten.
Supreme Combi-Sportkooien  met hoogte rondom van 300 cm en 400 cm . 

Bij combinatie sportkooien (mini) wordt de hoogte van de basket aangepast, ca. 250 cm. Bij senioren dient de basket op 305 cm te hangen. Ook de afmetingen van het speelveld zijn aangepast.  Pannavelden en Combi Sportkooien zijn in  veel afmetingen te bestellen. 

En de investering valt reuze mee !

Foto 29-12-14 14 57 18 483 484
Foto's: Jr Combinatie Sportkooi afmeting 7.5 x  10 meter hoogte rondom 300 cm.

Men kan ook kiezen voor voet/basketbal wand lengte 7.5 meter hoogte 300 cm en 400 meter een zwaarder uitvoering met kokers van 80 x 40 x 2 mm.

FullSizeRender FullSizeRender Sportwand 3 FullSizeRender sportwand 1
Foto's:  Voetbal/basketbalwand hoogte 300 cm , hoogte 400 cm ook leverbaar.

Deze Combi-Sportkooien kunnen eventueel met een afdek net, maaswijdte 12 x 12 cm aan de bovenkant afgesloten worden, de afgebeelde Sportkooien en Pannavelden zijn uitgevoerd met ronde dikwandige buis, langlip beugels, speciale Soccer/DS matten, breekbouten en moeren en alle metaaldelen vol bad thermisch verzinkt.

IMG_0347 DSC00061 IMG_0105
Foto's: Pannavelden op kunstgras en Pannaveld op rubberen tegelvloer.

Er komt ook steeds meer vraag naar Sportkooien met geluiddemping ook dat behoort bij Pannaworld tot de mogelijkheden. Wij leveren dan een Sportkooi af met onze  Supreme uitvoering . Zware  kokerprofielen 60x40 en 80x40 mm met bevestigingen van rubber met aluminium strips. 

Met name grotere kooien zoals Multifunctionele Sportkooien en Voetbalkooien  produceren veel meer lawaai en dan moet e.e.a wel "geluidsarm" uitgevoerd worden . Hieronder enkele voorbeelden van Supreme Sportkooien.

supreme sportkooi op kroporbeton 2015-06-05 12.56.41 IMG_1023 Sportkooi met afdeknet en kunstgras
Foto's: Combi -Sportkooien op betontegels en op Kropor  Sportvloer (Waterdoorlatend beton) of op kunstgras.

Indien  U interesse heeft een een van onze producten of vragen heeft, neem dan even contact op met  www.pannaworld.nl  

Wij verzorgen ook uw totale  pleininrichting  met oa.  Straat-Parkmeubilair, Park / Pleinbanken en Overkappingen

Wij zien u graag terug bij een volgende PANNA

images (16)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten