vrijdag 11 december 2015

PannaWorld: #Blog- Het"kloppend" hart PannaWorld

PannaWorld produceert en levert een compleet programma Sportproducten zoals Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, en  Combi(natie) Sportkooien, Voetbaldoelen , Hockeydoelen en producten voor alle buitensporten aan gemeenten, onderwijs, campings, sportverenigingen, hoveniers en aannemers. (zie onderstaande afbeeldingen en de foto´s).

nederland FullSizeRender kantoor panna hall 3 hall 1
Foto's: Het "kloppend hart", kantoren verkoop en financiële administratie in Zwolle, fabriekshallen in Roemenië.

PannaWorld produceert en levert een compleet programma Sportproducten zoals Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, en Combi(natie) Sportkooien, Voetbaldoelen , Hockeydoelen en producten voor alle buitensporten aan gemeenten, onderwijs, campings, sport-verenigingen, hoveniers en aannemers.

Deze producten zijn bij uitstek geschikt voor pleinen, schoolpleinen , sportparken en trapveldjes. Om het assortiment compleet te maken leveren wij ook de "aankleding"  van uw plein of sportpark, zoals;  Overkappingen voor fietsen of als Hangplek . Straat/Plein meubilair zoals ; park/plein banken , afvalbakken , hekwerken, fietsstandaards en fietsrekken.

Pleinsport in Optima Forma.

IMG_3702 fabriek3 IMG_2494 fabriek IMG_6310 fabriek4 IMG_6309 fabriek2
Foto's: Fabrieken in Stadskanaal en Roemenië, transport en voorraad van Soccer/Dubbelstaafmat in diverse maten.

De fabriek in Roemenië verzorgd de serieproductie van onderdelen, Straatmeubilair, Parkbanken, Voetbaldoelen van aluminium en staal. De assemblage en montage van Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien en Combi(natie) Sportkooien wordt exclusief voor Pannaworld door Hoving Hekwerken in Stadskanaal uitgevoerd.
PannaWorld maakt duurzame en vooral veilige producten, met ultralange levensduur, vooral bij de afwerking van producten en montage daarvan, houden wij rekening met de gebruikers. Sportende en spelende jeugd, moet ongehinderd en veilig kunnen bewegen, spelen en sporten.

IMG_0096 _MG_0077 IMG_0271 IMG_1928
Foto's: Gecertificeerde lassers en bankwerkers verwerken staal en aluminium in 2 gescheiden fabriekshallen.

f53b5269d351515d6d731345aa5e0597 IMG_0084 2015-06-05 12.56.41 IMG_0806 combi sportkooi beton
Foto's: Montage en aanleg van een  rubber Sportvloer met Pannaveld, montage van een Basketbalpaal, Combi-Sportkooien.

Wij hopen dat wij u een indruk hebben gegeven van onze mogelijkheden, indien nog vragen heeft kijk dan even op www.pannaworld.nl

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna

images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten