vrijdag 18 december 2015

#Blog / Speedsoccer in een Voetbalkooi

Speedsoccer 

Speedsoccer en Speedhockey in een volledig gesloten  Sportkooi , de ultieme Voetbalkooi dat is de nieuwe trent in het voetbal maar ook een sport als hockey leent zich daar uitstekend voor. Het jaar 2015 was al een topjaar en in 2016 verwachten een toename in de populariteit. De intensteit , snelheid , techniek en behendigheid nemen toe en de beoefenaar groeit in zijn sport. Dat past allemaal in de noodzaak van meer en veel sportieve beweging goed voor het lichaam.

Speed Soccer

Speedsoccer is spectaculair voetbal, snel, met veel kansen en doelpunten op een compact voetbalveld 14 x 28 . Andere maten mogelijk .Het gehele veld is voorzien van een boarding, ca 1 meter hoog, soccer/dubbelstaafmatten of vol kern kunststof platen  de zijwanden en het dak zijn afgesloten met een ballenvangernet.

De bal blijft dus altijd in het spel en dat maakt het leuk, snel en intensief.

Aantal spelers <5 tegen 5 >of <4 tegen 4 >, waarvan 1 de rol van keeper op zich neemt. Vanwege de intensiteit en snelheid in van het spel , mag er continu door gewisseld worden, volgens het ‘vliegende-wissel-principe’.

img_1252 img_1015  img_1262
Foto's: Grondwerk t.b.v. kunstgrasmat Speedsoccer

img_1260  img_1281 (1) img_1260
Foto's: Speedsoccer court in aanbouw met kunstgras mat
De ingang van de kooi  is geïntegreerd in een van de doelen ( deur van 2 x 1 meter.)
De boarding is natuurlijk een ideale mogelijkheid om uw sponsor-uitingen te presenteren. en voor dat type voetbal onmisbaar. Ideaal is combinatie van onze Supreme Soccermatten (geluidsarm ) met reclame ophangsysteem aan de buiten kant.

Als  de ondergrond kunt u kiezen : 
- Kropor Water doorlatend beton
- Of voor een duurzame kunstgrasmat op foam, gelegd op een bestaande
  ondergrond, tegels of asfalt.
- Kunstgras gelegd op de traditionele manier.
- Een vlakke vloer met betontegels voldoet ook prima. Citaat Johan Cruijff  "Goed voetballen en techniek leer je op beton "

De boarding:

Een kunststof vol kern composiet of hoogwaardig trespa.  Optioneel : Supreme geluidsarme Soccermatten,  dit is duurzaam en onderhoudsarm. Er wordt bij de bevestiging gebruik gemaakt van rubber composiet contact-geluidsdemping op elke staander en aan elke maas . Een reclame ophangsysteem om uw sponsoruitingen aan te bevestigen.

IMG_0181 IMG_0174 IMG_0178
Foto's : Speedsoccer op kunstgras , de ultieme Voetbalkooi

Spelregels

Als de bal er toch uit vliegt, bij een  open kooi , gaat u verder met een keeper bal......

Dit voetbalspel kent geen ingooi, hoekschop of buitenspel.

  • Het spel wordt alleen onderbroken bij een doelpunt of overtreding
  • Lichamelijk contact is verboden.
  • Een overtredingen buiten het strafschopgebied wordt bestraft met een direct te nemen, indirecte vrije trap.
  • Overtredingen binnen het strafschopgebied en opzettelijk hands worden bestraft met een strafschop op 7 meter afstand van het doel.
  • Als de verliezers weglopen is de wedstrijd beëindigd
Pannaworld levert uw speed-soccer court op maat, samen met U en/of de bespelers, bespreken we uw wensen en heel belangrijk onze  mogelijkheden om lawaai en geluidsoverlast te voorkomen. 

Andere Sportkooien in ons programma Voetbalkooien, Pannakooien, Pannavelden, Combi-Sportkooien met een compleet assortiment , Straatmeubilair en Parkbanken en onverwoestbare Pleinbanken

U wilt toch ook fijn kunnen zitten op het plein of schoolplein naast uw Sportkooi.

Wij zien U graag terug bij een volgende panna


images (16)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten