dinsdag 15 december 2015

#Blog 2016 een Pannaveld, Combinatie Sportkooi of Voetbalkooi

2016 een  Pannaveld , Voetbalkooi of een Multifunctionele Sportkooi ? Die vraag wordt ons steeds meer gesteld, er wordt in deze tijd weleens commentaar geleverd op het plaatsen van Sportkooien in de bebouwde kom. Wij leveren echter ons type Supreme, geluidsarm, duurzaam en veilig.

Om de vraag goed te beantwoorden moeten wij weten wat de situering van het veld of plein is? Wie zijn de gebruikers en hoeveel spelers per spel nemen deel ?
Een  Voetbalkooi   is vaak groter van oppervlakte , bijvoorbeeld 10 x 20 meter of nog groter zoals bijv. een Cruijff Court 21 x42 meter en de doelen zijn groter vanaf 200x300cm.  Het aantal spelers is groter en er wordt harder geschoten met de bal, de achterzijde van de voetbalkooi is ook hoger 300 of 400 cm, dus mogelijk meer geluidsoverlast.

Maar ook een Voetbalkooi kunnen wij geluidsarm leveren .....type Supreme  met maximale geluidsbelasting van   75 tot 78 decibel op 5 meter van de kooi of veld. Johan Cruijff propageert sport en spel voor de jeugd op beton, logisch goed voor de sportieve ontwikkeling van het lichaam. Niet iedereen wil op beton voetballen , maar ook voor die sporters zijn legio mogelijkheden : zoals kunstgras, rubberen Sportvloeren en onze  KROPOR (waterdoorlatende betonbanen met een mooie, veilige anti-sliplaag. Keuze genoeg dus!!!

IMG_3035 IMG_0181 IMG_0178
Foto's: Voetbalkooien op kunstgras, een Johan Cruijff Court op kunstgras

Een Pannaveld of  Pannakooi  heeft vaak minder spelers per spel en het voetbal wordt meer toegespitst op techniek. "Panna" in 1 beweging de bal tussen de benen van een tegenstander spelen. Het speelveld kan dus kleiner en de doelen zijn ook aangepast 75x150cm . De bal blijft laag en er wordt minder hard geschoten met de bal .....dus minder geluidsoverlast !!!  De hoogte van de Soccer/dubbelstaafmatten achter de doelen is 200 cm.

Junior Pannavelden  en Junior Sportkooien worden vaak gebruikt in het basisonderwijs op schoolpleinen en je kunt ze al bestellen vanaf 4 x 6 meter. Dus betaalbaar en nemen niet veel ruimte in.  Straatvoetbal is met het drukke auto verkeer van het straatbeeld verdwenen, maar er kan volop gesport en bewegend gespeeld worden in onze Sportkooien.

IMG_0347 DSC00052 FullSizeRender
Foto's: Pannaveld  op betontegels, Pannaveld op kunstgras, Pannaveld op rubbertegels

U heeft dus volop keuze, wij wijzen u ook nog op onze Combi/Sportkooien waarbij wij basketbal, voetbal, hockey, panna, volleybal, kunnen combinere.
supreme sportkooi op kroporbeton Combinatie Sportkooi 12x 20 meter FullSizeRender 1
Foto's: Combi(natie) Sportkooien met kropor waterdoorlatend speelveld, 
483 Foto 29-12-14 14 57 18 IMG_0140
Junior Sportkooien , combi/sportkooien, Junior pannakooi. al vanaf 4 x6 meter.

Ideaal voor het basisonderwijs betaalbaar en weinig ruimte nodig.

Op de site PannaWorld staan nog veel meer mogelijkheden, denk eens onze design Parkbanken ,  Skatebanken, JOP's en Hangplekken, Pannaworld kan uw gehele plein, schoolplein of sportpark inrichten !!
Indien u nog vragen heeft neem dan even  contact  op.

Wij zien u graag terug op een volgende Panna
Geen opmerkingen:

Een reactie posten