dinsdag 15 december 2015

#Blog 2015 een bewogen.. jaar , 2016 wordt een topjaar met veel ...beweging !

Dit jaar hebben wij wederom een sterke groei gerealiseerd in Pannavelden, Pannakooien, Multifunctionele Sportkooien, Combi/Sportkooien en Voetbalkooien. Bij het voorgezet onderwijs, gemeenten, jongerenwerk maar zeker ook bij het basisonderwijs wordt beweging van jeugd prioriteit. 

Spelend bewegen
Voor ieder mens is beweging noodzaak en gezond, met name de hedendaagse jeugd beweegt niet of te weinig . Er zijn teveel activiteiten voor jongeren die met beweging en gezonde buitenlucht weinig te maken hebben . Naast de normale portie huiswerk zijn onze jongeren druk met gamen,  Whats'up  , smartphone , tablets en sociale media . Sportief bewegen is dus pure noodzaak en niet alleen op het sportveld of een uurtje in de gym-zaal maar ook buiten op schoolplein, plein of park.

20 jaar geleden kon er nog voldoende "gespeeld" worden op "trapveldjes" en op straat, het enige probleem waren een paar gebroken ruiten, een boze buurman die de ballen lek prikte, en soms moest er hard gelopen worden om de politie te ontwijken. Vandaag .....as we speak.... is dat onmogelijk, het verkeer , regelgeving en onze tolerantie t.o.v. jeugd zorgen ervoor dat jeugd niet meer of weinig buiten onderneemt.

Gelukkig zijn er veel gemeentes, scholen, en sportverenigingen die voor speelplekken en sportveldjes zorgen in de vorm van Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, of Combinatie-Sportkooien . Pannavelden al vanaf  4 x 6 meter. Of een ovaal veld van ca.. 6 meter doorsnede.
Ideaal ook voor verenigingen waar de jongste jeugd geen zin heeft in,...... 1.5 uur kijken naar voetballende ouderen ...Ook voor hockey maken wij mini hockeycourts .....<aangepast aan de specifieke eisen van deze sport. Dus met slagplanken.

Investeren in een gezonde toekomst !!

Onderstaande enkele mooie betaalbare voorbeelden in diverse gemeenten .

DSC00052 Pannakooi_met_Afdeknet IMG_0014
Foto's: Pannaveld op rubbertegels,  Pannakooi (afgesloten met afdek NET), Combi-Sportkooi (basketbal op Pannaveld) op een kropor )

IMG_0105 Pannaveld gecoat IMG_0350
Foto's: Pannaveld 10 x 5 m op tegels, Pannaveld 10 x 5 m kunstgras, Pannaveld op kunstgras.

bakhuizen2 (2) IMG_0014 2015-06-05 12.56.41
Foto´s  Combi/Sportkooien op kropor beton en op betontegels

483 IMG_0826 panna dubbel Foto 29-12-14 14 56 41
Foto´s  Junior Sportkooien op schoolpleinen , combinatie sporten van basketbal en voetbal.

Om aan alle milieuwetgeving en regelgeving omtrent overlast te voldoen levert Pannaworld  alle typen  Sportkooien ook geluiddempend, zodat er geen geluidsoverlast voor omwonenden en of buurtbewoners meer is. 
Ons merk Supreme zorgt dus voor ongestoord sportief sport en spel (Spelend Bewegen)

Op openbare terreinen, sportparken en meer afgelegen terreinen is geluidemping niet noodzakelijk , maar Supreme bij Pannaworld betekent ook vandalisme arm. Pannavelden, Combi-Sportkooien, Voetbalkooien kunnen geplaatst worden op tegels , kunstgras, rubbertegels asfalt en beton ( vaak met coating en belijning)

Indien u interesse heeft kijk dan ook even op onze site  voor straat-parkmeubilair, sportvloeren, sportproducten zoals basketbal, volleybal, voetbal.

Wij wensen al onze relaties, lezers en vrienden een fijn uiteinde 2015 en ook een geweldig topjaar 2016,

Wij zien U graag terug bij een volgende Panna

images (16)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten