zondag 29 november 2015

#Blog - Een Pannaveld kopen? Al vanaf 4 x 6 meter

Een Pannaveld kopen? Dat kan al vanaf 4 x 6 meter. Elk Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi, Sportkooi of Combi-sportveld is snel besteld en geleverd. U doet er echter goed aan om vooraf een juiste inschatting te maken van de kosten, de doelgroep, de situatie ter plaatse en het beoogde resultaat. Alle vragen kunt U zelf beantwoorden en bedenken maar ik geef U enkele aanknopingspunten:

- Wordt het veld bespeeld door maximaal 10 tot 12 personen?  Indien er meer spelers zijn wordt het Pannaveld al gauw een Voetbalkooi. En bij een combinatie van basketbal en voetbal een Combi-Sportkooi of een Omni-Sportveld.
-  Ligt het veld in een bewoonde wijk ? Dan is geluiddemping een vereiste om geluidsoverlast te voorkomen PannaWorld levert type Supreme voor geluidemping tot 78/ 82 decibel. En dat is niet harder dan hand geklap.
- Bij gebrek aan ruimte bijv. op schoolpleinen in het basisonderwijs leveren wij al Junior Pannavelden en Junior Combi- Sportkooien van 2.5 x 5 meter of 4 x 6 meter, uiteraard wordt dan de hoogte de basketbalring en net aangepast.

Fantastisch Budget Pannaveld op kunstgras 
 Plaatst U het Pannaveld of Sportveld op een reeds aanwezige tegelvloer of wilt u een meer luxe vloer? PannaWorld levert kunstgras traditioneel, Kropor (waterdoorlatend beton) of en  een rubberen Tegelvloer met val demping van 2 cm dik.                                      Foto's:  Pannavelden in diverse afmetingen op kunstgras en op betontegels.

Sinds kort leveren wij een rubberen gietvloer "PlayFloor" een speciale rubber composiet wordt gebruikt die ook bij 2 cm een goede val demping heeft, zeker genoeg voor balspelen zoals Panna, Voetbal, of  Basketbal De vloer wordt naadloos opgeleverd.. is slijtvast en kan in veel kleuren geleverd worden. "Play Floor" wordt met certificaat geleverd en wij kunnen een garantietermijn van 8 jaar geven, dus goed voor uw geldbuidel en super voor ons milieu. !!!!


                                         Foto's: Pannavelden  op tegels een "aanwinst" voor elk schoolplein of Camping

Tot slot wil ik u uitnodigen om onze  site  te bezoeken want er is veel te zien waaronder; Pleinbanken, picknicktafels, fietsrekken en afvalbakken (wij houden het ook graag schoon).

U maakt uw panna /soccer ervaring compleet met de inrichting van uw plein of sportveld met een mooie Parkbank en een nuttige boogoverkapping, als hangplek of jop.                                                                             PleinSport in Optima Forma!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten