dinsdag 24 november 2015

#Blog - Decoratief en Functioneel

"Decoratief en functioneel "  en dat geldt niet alleen voor onze Metalen Perfo Parkbanken of de serie Parkbanken van gerecycled kunststof alleen. Dit geldt zeker ook voor onze Pannavelden , Pannakooien en onze multifunctionele Combi-Sportkooien. Wij proberen d.m.v. aanbrengen van hoogte verschil in de wanden van Sportkooien het "Strafkamp effect" met hoge wanden van 400 cm en meer te omzeilen. Dit geeft een mooi effect en scheelt enorm in de aanschaf.

Decoratief en functioneel onze serie Parkbanken met en zonder leuning vervaardigd van gerecycled Kunststof , premium vol-kern materiaal mooi design, duurzaam en goed voor ons milieu. In een volgend leven kan het weer gewoon gerecycled worden. Ideaal voor schoolplein , plein, sportveld onverwoestbaar met een ultra lange levensduur.

Tendens_ml2 dille_1 dille
Foto's: regeneraat kunststof Parkbank met en zonder leuning.

Decoratief en functioneel onze Betonbanken in alle afmetingen met en zonder curven, een standaard beton 45 x40 x2000 mm , glad en strak afwerkt, de hoeken en kanten afgevlakt. Te gebruiken als bank naast een sportkooi , bank op plein of schoolplein en met gebogen elementen maakt u zandbakken, bloembakken, looppaden, Picknicksets etc.  Duurzaam, vandalisme arm.

omni sportkooi op kropor beton zittingen schooltuin inrichting schoolplein
Foto's: Betonbanken als zitbank naast Sportkooi, betonelementen t.b.v. Picknickset,  Bloembakken.

Decoratief en functioneel
Sportkooien , Pannavelden en Combi-Sportkooien kunnen door het aanbrengen van hoogte verschil in de wanden aantrekkelijk voor de omgeving gemaakt worden. De zijwanden kunnen van 300 of 400 cm naar 100 cm. Dit geeft het geheel meer "Smoel" en u kijkt niet tegen een "Strafkamp" aan. Door Poeder coaten kunnen wij de kleur aanpassen een gegeven is,  dat de kleuren zwart en donkergroen "verdwijnen" in de omgeving.

supreme sportkooi op kroporbeton IMG_0014 FullSizeRender 1
Foto's: 1 Combi-Sportkooien met betonbank , 1 sportkooi met laag hekwerk en perfo Bank.

Decoratief en functioneel
Bovengenoemde mogelijkheden worden veel in het onderwijs en met name bij scholengemeenschappen gebruikt. Wanneer er echter minder ruimte is zoals bijv. in het basisonderwijs dan hebben wij onze junior Pannavelden en junior Sportkooien. Het straat en plein meubilair  hoeft echter niet aangepast te worden.

484 f4c26b1e4066d724cb6d136bbdc3286f DSC00052
Foto's: Junior Combi-Sportkooi , Pannavelden vanaf 4 x 6 meter tot 10 x 15 meter, een aanwinst voor elke basisschool.

Twijfelt U nog of heeft U vragen neem dan even contact op met www.pannaworld.nl

Wij zien U graag terug bij een volgende Panna.

images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten