dinsdag 24 november 2015

#Blog - De trend Kunstgras of KROPOR Waterdoorlatend beton.

Een nieuwe "Trend" een sportvloer van waterdoorlatend beton Kropor en kunstgrasmatten worden steeds meer gebruikt bij Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien en multifunctionele Sportkooien. 
Een Sportvloer van water doorlatend beton, zorgt ervoor dat uw Sportkooi bij bijna alle weersomstandigheden gebruikt kan worden, dus optimaal sportief gebruik. 

Een kunstgrasmat is aantrekkelijk voor veel sporten, het is een ondergrond die prettig bespeelbaar is, duurzaam en betaalbaar.

Voor het aanbrengen van een 'KROPOR Beton' ondergrond hanteren wij de volgende volgorde:
We  beginnen met het uitgraven van de cunet en het aanbrengen van eventueel noodzakelijke drainage. Hierop wordt een zandpakket ca. 30 cm aangebracht die wordt . Na het aanbrengen van de hoekprofielen , wordt het zandpakket uitgevlakt en kan de grindlaag 5 cm worden aangebracht.
Op de grindlaag wordt 8 cm KROPOR beton mix gestort die wordt afgewerkt met composiet dilatatievoegen om uitzetting en krimp van de KROPOR beton vloer op te vangen. Na het uitharden van het beton (drainbeton) en de dilatatievoegen wordt er een speciale PU primer coating aangebracht. Op deze primer laag wordt de kleurcoating van stel floor tennis paint aangebracht. Tot slot brengen wij de sport belijning en antislip laag aan. Er zijn veel kleuren leverbaar bijv. groen , rood, blauw wit, geel.

Kropor Playground zuivervlak afwerken KroPor zijaanzicht waterdoorlatende playground IMG_0014 Coatings mogelijkheden KroPor playground
Foto's : Opbouw Kropor beton Sportvloer. Combi Sportkooi met een Kropor vloer

Kunstgras
Kunstgras heeft de naam dat het duur is, dat was vroeger zo maar, tegenwoordig zijn er ook andere mogelijkheden om toch te genieten van kunstgras, want daar is geen misverstand over ....het is heerlijk sporten op kunstgras .
De traditionele kunstgrasmat is door de jaren heen geĆ«volueerd ......Het is sterk, duurzaam en het spelplezier is gewoon fantastisch, met de opbouw ga ik u niet vermoeien , kunt ook even kijken Lees meer........

IMG_0178 image IMG_0347 IMG_0105
Foto's :  Voetbalkooien en Pannavelden op kunstgras in diverse afmetingen.

Kunstgras en water doorlatend beton kennen wij natuurlijk vroeger vanuit het tennis, tegenwoordig is het voor leverancier ook aantrekkelijk om kleine afmetingen te maken zoals een Pannaveld van 5 x10 meter , 7.5 x 15 meter, 10 x 15 meter. Onderstaand nog enkele afbeeldingen van Sportvloeren.

IMG_0350 SAMSUNG DIGITAL CAMERA Combi sportkooi op kroporbeton Combi sportkooi op kroporbeton.12 x20 meter
Foto's: Pannaveld en Voetbalkooi op kunstgras, Combi(natie) Sportkooi (multifunctioneel) op Kropor Betonvloer.

Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw  Sportief plein,schoolplein, of sportveld, want wij leveren ook straat/plein meubilair, overkappingen voor fiets maar ook als hangplek, of gewoon een mooie beton-bank of een zware kunststof parkbank .

Indien U iets mist of vragen heeft neem dan even contact op met www.pannaworld.nl   en wij helpen U graag verder.

Wij zien U graag terug bij een volgende Panna......

images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten