dinsdag 15 september 2015

#Blog - Sportief Schoolplein, Plein, Trapveld

Veilig spelen en sporten met een bal geeft nogal eens problemen op pleinen en schoolpleinen, logisch omdat er steeds minder ruimte is waardoor anderen op het plein last hebben van stuiterende ballen, dat geeft een onveilig gevoel en de kans op schade aan ruiten etc. is niet gering. Oplossing zorg voor een afgesloten geheel waar balsport plaatsvindt . Dit kan bijv. door het plaatsen van een Pannaveld , een Pannakooi of een Combi-Sportkooi ( meerdere sporten dus multifunctioneel).

Een Pannaveld , Pannakooi, Combi-Sportkooi of een Voetbalkooi geven jeugd een mogelijkheid tot gezonde beweging in een tijd waarin i phones, games , tabletts, en computers ons leven beheersen. Ik trap een open deur in, als ik stel dat gezond spelen en bewegen de basis moeten vormen van ieder lichaam. Omdat er weinig ruimte is op de meeste schoolpleinen, pleinen en trapveldjes steeds kleiner worden hebben wij de junior serie opgezet.

Junior Combi-Sportkooien , Jr Pannavelden en Jr Pannakooien.  Kleine Sportkooien die ook nog aantrekkelijk geprijsd zijn, dus budgettair verantwoord.
De junior Combi-Sportkooi  is ontwikkeld voor kleine ruimtes, zoals schoolpleinen en pleintjes bij een dorpshuis of buurthuis. de nog jonge kinderen kunnen veilig sporten en spelen, de hoogte van de basket is aangepast en het hekwerk heeft rondom een hoogte van 300 cm. Deze multifunctionele Sportkooi zorgt voor urenlang veilig speelplezier.


                      Foto's:    , Supreme Sportkooi junior (geluidsarm en duurzaam) op een kropor beton vloer

De budget uitvoering is vervaardigd met dikwandige ronde buis profiel 2 x 60.2 mm , al onze kooien worden voorzien van speciaal gelaste Soccer/Dubbelstaafmatten , RVS langlip beugels en RVS of verzinkte breekbouten en moeren. De doelen 75x150cm  gelast van SDMmat,  geintergreerd in de achterwand. de basketbalborden met ring en netje hangen op 250 cm hoogte.

Uitvoering  Supreme is geluidsarm en duurzaam, vandalisme arm en veilig

Pannaworld gebruikt dan zware kokerprofielen 2 x 40 x 60 mm als staanders, RVS  bevestigingen  op iedere staander en elke maas 50 x 200 mm met een composiet rubber, inpandig versleuteld en een metalen af dek strip.
Buurt bewoners en leerlingen  hebben geen last van geluidsoverlast  tijdens les uren.

Alle materiaal wordt eerst vol bad, thermisch verzinkt en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL-Kleur, zwart, grijs, antraciet, groen, de doelen meestal in contrast kleur (maar altijd naar uw keuze)

Afmetingen sportkooien  4 x 6,  5 x 7.5 , 7.5 x 10, 5 x 10, en 7.5 x 15 meter. Hoogte  Combi-Sportkooi  300 cm. of 400 cm .Hoogte Pannavelden 200 en 100 cm , of naar keuze 150 en 75 cm (junioren )


                                    Foto's: Supreme  Pannaveld op betontegels ,  een sieraad voor uw schoolplein.

Pannavelden en Sportkooien  kunnen geplaatst worden op betontegels, gras, kunstgras,  Kropor beton (waterdoorlatend beton) en kunststof of rubber sportvloeren. De Pannavelden worden standaard aangeboden met relatief laag hekwerk met kleine doelen , dit zorgt er automatisch voor dat jeugd niet te hard en te hoog trapt, het gaat dus meer om het spel en de techniek .Ideaal voor het basisonderwijs en de gezonde school. Bij grotere Voetbalkooien , zijn de hekwerken hoger en de doelen groter.


Foto's: Overkappingen Soccer   met design perfo bank gepoedercoat , Overkapping geheel met veiligheidsglas.

Bovenstaande foto's : enkele van onze overkappingen en straatmeubilair  ideale producten om uw plein of schoolplein in te richten. Indien gewenst kunnen wij ook geheel onafhankelijk en objectief adviseren in speelproducten en fitness apparatuur voor Plein, Park, Camping en Sportveld. Indien u interesse heeft neem dan even contact  op ,wij toetsen graag onze mening aan uw wensen.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten