donderdag 16 februari 2017

Design Parkbanken en Pleinbanken

Design Parkbanken en Pleinbanken worden steeds meer toegepast bij de inrichting van een Schoolplein, Dorpsplein , Stadspark, Sportpark of een extra sportief multifunctioneel Plein. De combinatie met Skatebanen, Speeltoestellen,  Pannavelden, Pannakooien , Voetbalkooien en andere Sportkooien ligt voor de hand. 

In dit Blog-item wil ik graag 2 typen Parkbanken onder  de aandacht brengen omdat dit "No-Nonsens" banken betreft, duurzaam, decoratief en onverwoestbaar. Onze serie betonnen banken en meubelen  behandelen wij later nog.

Parkbanken c.q. Pleinbanken  met en zonder rugleuning en vervaardigd van een composiet kunststof, een regeneraat product, glad en strak afgewerkt. De banken zijn niet onderhevig aan weersinvloeden of Uv-straling, door de "hardheid" van de banken bent verzekerd van een ultra lange levensduur. 
Deze banken zijn bij uitstek geschikt voor openbare gelegenheden zonder of met weinig toezicht. 
De Park/Pleinbanken zijn duurzaam en na vele jaren van gebruik weer te regenereren ! Mooi meegenomen voor de natuur en ons milieu.


       Foto's: Zware kunststof Parkbanken zonder leuning, (composiet regeneraat) bank lengte 180 cm.
Foto's:Kunststof  Boombanken en  Leunbanken ( leuning kan door de jeugd ook als zitting gebruikt worden)

Bent u geen voorstander van regeneraat kunststof dan kunt U bij ons altijd kiezen voor onze banken met een geperforeerde zitting, het onderstel van zwaar koker profiel 2 x 80 x 80 mm. De zitting en bankleuning van  geperforeerd staal, gemonteerd, verzinkt, daarna gepoetst en in RAL -kleur gepoedercoat . Banklengte 200 cm. Deze Perfo-banken hebben wij ook als picknickset en banken met rugleuning. Tijdloos en decoratief met een lange levensduur.

foto: strakke tijdloze stalen Bank met geperforeerde zitting , deze Perfo-bank in combinatie met afvalbakken.
          
Om de inrichting van het plein te complementeren levert PannaWorld  legio producten zoals: Overkappingen voor fiets of als Jop ( hangplek), afvalbakken , Straatmeubilair, Sportproducten en Sportkooien.

   Foto's: Combi(natie) Sportkooi , Sportkooi op Kropor Sportvloer met bank en tafeltennistafel

Als na het lezen van dit item vragen heeft, of iets wilt delen mat ons, neem dan even contact op en onze adviseurs bekijken samen met U alle mogelijkheden.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten