zondag 19 juli 2015

#Blog - Blij met Omni-Sportkooi of Combi-Sportkooi.

In Vossemeer en Rijswijk zijn de leiding en de jeugd blij met de mooie Omni-Sportkooi die wij onlangs hebben aangelegd. Een Voetbalkooi met basketbalinstallaties en een verrijdbare Volleybalpalen, een multifunctionele Sportkooi die in Vossemeer onder grote belangstelling geopend werd. De sportkooi in Rijswijk wordt nog officieel geopend maar studenten van het college maken al graag gebruik van het sportcomplex.

De voorzitter van de vereniging stuurde ons een mail en enkele foto's van de opening, zijn verhaal en de foto's plaatsen wij graag;

Beste Carmen,
Hierbij sturen wij nog een paar foto’s het is er bij in geschoten om het eerder aan te leveren.
Bedankt voor jullie hulp en levering van de kooi. Hij wordt volop gebruikt en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit die geleverd is. Nogmaals hij wordt intensief gebruikt en ook van geluidshinder is geen sprake , buurtbewoners zijn dan ook blij dat wij voor jullie Supreme hebben gekozen. (einde bericht)

2015-06-28 11.52.06 supreme 4 2015-06-05 12.56.41 Supreme.jpg voetbalkooi
Foto's : opening Sportkooi Vossemeer een multifunctionele Sportkooi 20 x 10 meter.

Het bovenstaande Combi-Sportveld is aangelegd op een strakke betontegel vloer, deze vloeren voldoen uitstekend en voor lichaamsbeweging, lichaamsbeheersing en beoefenen van techniek is er geen betere ondergrond dan beton, zelfs Johan Cruijff adviseert beton voor sport en spel als ondergrond.

Voor de Sportkooi in Rijswijk heeft men gekozen voor KROPOR vloer  van PannaWorld , een waterdoorlatende betonvloer heeft het voordeel dat het sportveld ook in de winter goed bespeelbaar is en voor een druk bezochte school, is het ideaal wanneer na een regenbui het speelveld direct droog is . De sportlessen gaan dus gewoon door.

IMG_0806 combi sportkooi beton IMG_0580 - kopie KroPor zijaanzicht waterdoorlatende playground Coatings mogelijkheden KroPor playground
Rijswijk Combi-Sportkooi op Kropor (waterdoorlatend beton) Het hekwerk van beide kooien Supreme( geluidsarm)

Natuurlijk leveren wij ook Sportkooien voor kleine ruimten met afmetingen van af 4 x 6 meter, tot 7.5 x 15 meter . Kleinere Pannakooien,  Pannavelden,  maken wij indien gewenst geschikt voor combinaties van sporten zoals bijv. voetbal en basketbal op een Pannaveld of een Pannakooi . Je ziet ze veel bij het basisonderwijs, basisscholen op schoolpleinen, trapveldjes, dakterrassen, tuinen en buurthuizen.

483 f4c26b1e4066d724cb6d136bbdc3286f Foto 29-12-14 14 57 18 IMG_0350
foto's: Pannaveld en een  Combi(natie) Sportkooi  uitvoeringen: op tegels , kunstgras, en rubber tegelvloer. 

Wij proberen met u en met de gebruikers mee te denken en als een van u ideeën en of opmerkingen heeft, dan horen wij dat graag. Indien u meer informatie wenst neem dan even contact  op.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna
images pop (1)popGeen opmerkingen:

Een reactie posten