zaterdag 30 mei 2015

#Blog - Sportkooien Geluidsarm met CERTIFICAAT

Sportkooien zoals Pannavelden , Pannakooien , Voetbalkooien, en Combi-Sportkooien leveren wij in de Supreme uitvoering, d.w.z. geluidsarm uitgevoerd met geluiddempende staanders .
Een Pannaveld  of Sportkooi die echt geluidsarm is, en dus geen overlast veroorzaakt bij omwonenden.

De constructie van de hekwerken en doelen is zodanig aangepast dat wij gebruik kunnen maken van speciale bevestigingsmiddelen uitgevoerd met geluiddempend composiet van rubber en kunststof, een bijzondere legering.


20150515_092818_resized hekwerk2 IMG_3597 FullSizeRender Supreme staander 
Foto's: Supreme staanders 80x40x2 mm met een stevige duurzame massief stalen afdekstrip

De speciale zwarte legering zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft !!! Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit, zware kokerprofielen 80x40x2 mm en 40x60x2 mm, die thermisch verzinkt worden en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze.

Voor dit geluiddempend systeem "SUPREME" hebben wij exclusiviteit voor de BENELUX , uit het certificaat blijkt dat op een afstand van 10 meter van het  Pannaveld  of het Multifunctionele Sportveld het geluid nog slechts 68 tot 81 Db  is .

Het verschil in de aantallen decibellen zit hem in de weersomstandigheden , bijv. sneeuw, ijzel, wind, regen. Voorwaarde is wel dat de staanders in de grond geplaatst worden, zodat een groot deel van de resonantie verdwijnt. Ideaal dus voor plaatsing van deze kooien in een druk bewoonde woonwijk. Omwonenden hebben absoluut geen last meer van klapperende en kletterende ballen tegen metaal !


IMG_0806 combi sportkooi beton IMG_0579 IMG_3604 
Foto's:  Combi(natie) Sportkooien   en Voetbalkooien  Supreme , geluidsarm uitgevoerd .


483 f4c26b1e4066d724cb6d136bbdc3286f 485 
Foto's : Supreme  junior Sportkooien en Pannavelden , Pannakooien en combi-Sportkooien.

Een mooie stijlvolle  design Parkbank  en een bijpassende afvalbak maken dit Pannaveld/Sportveld tot een rustpunt en gemoedelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud in onze samenleving .......


 IMG_0734 perfo bankje Parkbank_Skate IMG_0738 perfo bankje
Foto's: Design Parkbanken , tijdloos en functioneel, duurzaam en vandaal bestendig.

Indien u een probleem heeft of een idee heeft,  aarzel dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs.  contact..........

 IK ZIE U GRAAG TERUG BIJ EEN VOLGENDE PANNA.......Geen opmerkingen:

Een reactie posten