zaterdag 9 mei 2015

#Blog - Parkbanken en Sportkooien op een Sportief Plein.

Parkbanken, Pleinbanken en ander straatmeubilair combineren uitstekend met Sportkooien, Voetbalkooien , Pannavelden en Omni-Sportkooien op een Sportief Plein, Park en of gewoon op een Sportpark. 
Ook schoolpleinen, dorpspleinen en campings worden steeds meer multifunctioneel ingericht. In onze optiek moet een plein een trefpunt worden voor sportieve beweging. Recreatie, Sport en spel voor jong en ouder.

Een plein , park of schoolplein, waar veel jeugd komt en recreĆ«ert dient veilig te zijn en mag geen overlast geven voor omwonenden, bezoekers en overig verkeer. De inrichting is daarom belangrijk, omdat er niet altijd controle en begeleiding is het van groot belang dat alle materialen die gebruikt worden duurzaam en vandaalbestendig zijn. PannaWorld brengt een serie duurzame design banken met bijpassende afvalbakken op de markt die weer aansluiten bij onze Pannavelden en Sportkooien. De kleur bepaalt u natuurlijk zelf en heel verrassend het is nog "betaalbaar" ook !
Foto's: Banken met/ zonder leuning zitting/rugleuning van zwaar geperforeerd metaal, ijzersterk en onverwoestbaar, en van vol kern kunststof , een doorzichtige halfronde kap als Hangplek.Foto's: Design Parkbanken met en zonder leuning. Pleinbanken van slijtvast vol kern,  zeer duurzaam regeneraat kunststof.
Bovenstaande producten kunnen uitstekend gecombineerd worden met onze Voetbalkooien, Pannavelden, Combi-Sportkooien  (basketbal en voetbal), Pannakooien. 
Parkbanken en afvalbakken zijn ook een aanwinst voor ieder schoolplein, trapveldje, winkelplein of camping.Foto's: Prachtige  Supreme Combi-Sportkooien in diverse afmetingen in combinatie met Straat, plein en park meubilair 

Indien u nog vragen heeft of iets met ons wilt delen neem dan even  contact op en misschien bedenken wij samen met u een oplossing.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten