zaterdag 14 maart 2015

#Blog - Straatvoetbal in een Pannakooi of Voetbalkooi, kan dat ??

Straatvoetbal van vroeger , maar nu, in een Voetbalkooi op een Pannaveld of  in een Pannakooi , veilig zonder geluidsoverlast, kan dat ?

Straatvoetbal zoals het vroeger was op straat met de lantaarnpaal als doel of 2 jassen op een hoopje als doel. Heerlijk voetballen met geschaafde knieën,  na school, na het eten, in de vakantie,....dag in dag uit.....Het enige wat wel eens tegenzat waren de kapotte ruiten van de buren of een boze buurman die dreigde de bal lek te prikken. Nauwelijks verkeer, geen scheids, dus niet altijd even eerlijk .

images straavoetbal images straatvoetbal imagesstraavoetbal
 Foto's : uit de oude doos "straatvoetbal"

Tegenwoordig is alles keurig geregeld en dat moet ook wel vanwege het toenemend verkeer en iets minder tolerante buurtbewoners, dus dan maar  op een mooi trapveld, schoolplein, dorpsplein of op een sportpark, met een Pannaveld  een Voetbalkooi  of een Pannakooi . Maar wel veilig en geluidsarm dus SUPREME.

 Pannaveld of Voetbalkooi ?

Die vraag wordt ons vaak gesteld, er wordt met name in deze tijd veel commentaar geleverd op het plaatsen van een Pannaveld of Voetbalkooi. Om de vraag goed te beantwoorden moeten wij weten wat de situering van het veld of plein is? Wie zijn de gebruikers en hoeveel spelers per spel nemen deel ?

Een Voetbalkooi is vaak groter van oppervlakte (bijvoorbeeld 15 x 30 meter)  en de doelen zijn groter bv. 200 x 300cm.  Het aantal spelers is groter en er wordt harder geschoten met de bal, dus mogelijk meer geluidsoverlast. Maar ook een Voetbalkooi kunnen wij geluidsarm leveren .....type SUPREME met maximale geluidsbelasting van  68 / 72 decibel op 7 meter van de kooi of veld.

 IF DSCN2464 DSCN2481
 Foto's: Voetbalkooien op kunstgras, in de volksmond ook wel Cruijff-courts genoemd.

Een Pannaveld of Pannakooi  heeft minder spelers per spel en het voetbal wordt meer toegespitst op techniek.
"Panna" in een beweging de bal tussen de benen van een tegenstander spelen.
Het speelveld kan dus kleiner en de doelen zijn ook aangepast 75 x 150 cm . De bal blijft laag en er wordt minder hard geschoten met de bal .....dus minder geluidsoverlast !!!

 IMG_0137 DSC00032 DSC00059
Foto's: Pannavelden en Pannakooien gewoon op betontegels, op kunstgras en rubber sportvloer.

U heeft dus volop keuze, wij wijzen u ook nog op onze  Combi-sportvelden  waarbij wij basketbal en voetbal combineren. Voor een trapveld op de camping, het dorpsplein of het schoolplein leveren wij nog een serie  Anti-vandalen doelen in diverse maten en uitvoeringen.

IMG_0496  Multiveld Gouda (6) Foto 29-12-14 14 57 18
Foto's: Anti-vandalen doelen 200 x 300 cm en  75 x 150 cm , Combi(natie) Sportkooien geluidsarm 

Op de site PannaWorld staan nog veel meer mogelijkheden,  indien u nog vragen heeft neem dan even  contact  op.

Wij zien u graag terug op een volgende Panna

images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten