woensdag 4 februari 2015

Johan Cruijff "Laat jeugd voetballen en spelen op beton.

Johan Cruijff: "Laat jeugd voetballen en spelen op beton" . Het voordeel is een beter lichamelijke de ontwikkeling van jonge kinderen, de jeugd leert automatisch gevaarlijke situaties te ontwijken, omdat het vallen op beton geen pretje is.  
Wanneer het balsporten betreft is een harde ondergrond beter voor de techniek en de ontwikkeling van het evenwicht tijdens het spel. Een harde ondergrond zorgt dus onbewust voor een goede controle van het lichaam en verhoogd de weerbaarheid en het incasseringsvermogen.

Bij PannaWorld  brengen wij al jaren Pannavelden, Pannakooien , Voetbalkooien en Multifunctionele Sportkooien op de markt die makkelijk geplaatst kunnen worden op pleinen met betontegels of met wat meer luxe, op een water doorlatende Sportvloer van beton type KROPOR. www.pannaworld.nl


IMG_0137 IMG-20140926-WA0004 DSC00063
Foto 29-12-14 14 57 18 Pannakooi_met_Afdeknet panna veld afmetingen  van 7x10 tot 10x 25 meter
Foto's: Pannakooi op betontegels 30x30 cm, Pannaveld op tegels, Combi(natie) Sportkooien op tegels

Het duidelijk dat deze Pannavelden en Sportkooien op pleinen en schoolpleinen prima functioneren, waarbij het budget niet overschreden wordt door een dure Sportvloer. Op bovenstaande foto hebben wij een bestaande tegelvloer gecoat in rode kleur met belijning ook dat behoort tot de mogelijkheden.
KROPOR beton Sportvloeren werden oorspronkelijk alleen gebruikt in de Tenniswereld, hardcourt tennisbanen (all-weather banen), tegenwoordig worden ook steeds meer water-doorlatende betonvloeren aangelegd voor Sportkooien, waarbij met name voetbal en basketbal, maar vooral combinaties daarvan, gebruik maken.

img_1015 Pannaveld_lowres1 Multiveld Gouda (6)
Foto's: Aanleg KROPOR Sportvloer, Bewegingsplein op KROPOR beton, Combi-Sportkooi

Uiteraard legt PannaWorld  ook Pannavelden, Pannakooien, Combi-Sportkooien en Voetbalkooien aan op kunstgras, rubberen tegels en ook de coating van bestaande Sportvloeren voeren wij voor u uit, met de service en kwaliteit die U van PannaWorld mag verwachten. www.pannaworld.nl

image img_1281 (1) IMG_0347
IMG_3035 Pannaveld_Kunstgras 210
Foto's: Voetbalkooi op kunstgras, Cruyffcourt op kunstgras, Pannavelden op kunstgras , Speedsoccer in aanbouw.

PannaWorld is in veel buitensporten actief , zoals basketbal, hockey, tafeltennis, voetbal, panna,  minivoetbal, volleybal, strand volleybal, het zijn ook allemaal sporten die op een plein , trapveld of sportpark uitgeoefend kunnen worden een van onze slagzinnen is dan ook:

                                                            PLEINSPORT in OPTIMA FORMA. 
Indien u twijfelt of nog vragen heeft , aarzel dan niet om contact op te nemen met www.pannaworld.nl en een van onze adviseurs zal u graag verder helpen.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna
images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten