dinsdag 17 februari 2015

#Blog - Straatvoetbal op Pannaveld of Voetbalkooi??

Straatvoetbal op Pannaveld of Voetbalkooi ? Die vraag wordt ons vaak gesteld, er wordt in deze tijd weleens commentaar geleverd op het plaatsen van een Pannaveld of Voetbalkooi.

Om de vraag goed te beantwoorden moeten wij weten wat de situering van het veld of plein is? Wie zijn de gebruikers en hoeveel spelers per spel nemen deel ?

Een Voetbalkooi  is vaak groter van oppervlakte , bijvoorbeeld 10 x 20 meter of nog groter zoals bijv. een Cruijff Court 21 x42 meter en de doelen zijn groter vanaf 200x300cm.  Het aantal spelers is groter en er wordt harder geschoten met de bal, de achterzijde van de voetbalkooi is ook hoger 300 of 400 cm, dus mogelijk meer geluidsoverlast.

Maar ook een Voetbalkooi kunnen wij geluidsarm leveren .....type SUPREME met maximale geluidsbelasting van  68 tot 75   decibel op 5 meter van de kooi of veld. Johan Cruijff propageert sport en spel voor de jeugd op beton, logisch goed voor de sportieve ontwikkeling van het lichaam. Niet iedereen wil op beton voetballen , maar ook voor die sporters zijn legio mogelijkheden : zoals kunstgras, rubberen Sportvloeren en onze  KROPOR (waterdoorlatende betonbanen met een mooiw anti-sliplaag. Keuze genoeg dus bij PannaWorld.

IMG_3035 IMG_3031 210 Sportveld
Foto's: Voetbalkooien op kunstgras, een Johan Cruijff Court op kunstgras

Een Pannaveld of  Pannakooi  heeft vaak minder spelers per spel en het voetbal wordt meer toegespitst op techniek. "Panna" in 1 beweging de bal tussen de benen van een tegenstander spelen. Het speelveld kan dus kleiner en de doelen zijn ook aangepast 75x150cm . 
De bal blijft laag en er wordt minder hard geschoten met de bal .....dus minder geluidsoverlast !!! De hoogte van de Soccer/dubbelstaafmatten achter de doelen is 200 cm. 

JUNIOR Pannavelden worden vaak gebruikt bij schoolpleinen en je kunt ze al bestellen vanaf 5 x7.5 meter. Straatvoetbal is met het drukke auto verkeer van het straatbeeld verdwenen, maar er kan volop gesport worden in onze Sportkooien.

IMG_0047 IMG_0137 IMG_0347 DSC00061
Foto's: Pannaveld en Pannakooi  op betontegels, Pannaveld op kunstgras, Pannaveld op rubbertegels

U heeft dus volop keuze, wij wijzen u ook nog op onze COMBI-SPORTKOOIEN  waarbij wij basketbal, voetbal, hockey, panna, volleybal, kunnen combineren.

Multiveld Gouda (6) IMG_3608 WA0005 Foto 29-12-14 14 57 18
Foto's: Combi(natie) Sportkooien met gecoat speelveld, Junior Combi-Sportkooi voor basisonderwijs.

Op de site PannaWorld staan nog veel meer mogelijkheden, denk eens onze design Parkbanken , Skatebanken, JOP's en Hangplekken.

Pannaworld kan uw gehele plein, schoolplein of sportpark inrichten !!
Indien u nog vragen heeft neem dan even  contact  op.

Wij zien u graag terug op een volgende Panna
images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten