maandag 23 februari 2015

#Blog - Plein inrichten van Pannaveld tot Parkbank

De inrichting van een plein, park, schoolplein of sportpark houdt niet op bij het plaatsen van een Pannaveld of een Combinatie-Sportkooi alleen. Om het schoon en netjes te houden heb je afvalbakken  nodig, een mooie maar vooral duurzame overkapping als JOP of Hangplek die weer doorzichtig moet zijn om het overzicht te behouden. Duurzame en vandalisme bestendige Park/Plein-banken mogen niet ontbreken.

Belangrijk is de constructie, afwerking, conservering en de duurzaamheid van al deze producten. Overkappingen, Sportkooien, Pannavelden, Voetbaldoelen, Zitbanken en Afvalbakken staan in weer en wind en dat is in ons klimaat niet altijd even makkelijk. Daar komt bij dat bij intensief gebruik door jeugd helaas nogal eens vandalisme voorkomt. Op openbaar terrein zijn het meestal niet de gebruikers maar toeschouwers of anderen die de problemen veroorzaken.

Aan PannaWorld de taak om producten te leveren die sterk genoeg zijn om e.e.a. te overleven.
Het geluidsarm uitvoeren van een  Sportkooi   is ook geen probleem.

Wij brengen een serie design Park/Pleinbanken op de markt die modern, strak maar vooral IJzersterk zijn. Verder is onze overkapping SOCCER een succes vanwege zijn uitstraling en belangrijk hij is doorzichtig, dus altijd toezicht!

IMG_0590 IMG_0577 Picknickset Robuust outdoor_Eigen gekozen formaat_0 tafel bij banken en zitting bij picnicset CUBE PM140
Foto's: Zware metalen banken en picnicksets met geperforeerde zitting en tafelblad

Parkbank_Skate Skatebank_Bruin Canvas_Zitbank Parkbank_Agora
Foto's: Design zitbanken, skatebanken van granulaat composiet kunststof en rubber, volledig te recyclen dus Oersterk en Duurzaam

rokerskap overkapping cabine OLYMPUS DIGITAL CAMERA !cid_ii_144978b35440faa6.jpg BF 100 3 meter
 Foto's:  Overkappingen  type SOCCER en Boogkap met fietsen ook als hangplek te gebruiken

Over onze Sportkooien , Combi-Sportkooien, Pannavelden, Pannakooien en Voetbalkooien gaan wij in dit blog-item niet uitweiden, zoals al vermeld leveren wij alle Sportkooien desgewenst GELUIDSARM .

Voor basisscholen, buurthuizen, campings en sportparken met minder ruimte op het plein of schoolplein levert PannaWorld ; Junior Pannavelden, Pannakooien en Combi(natie) Sportkooi (basketbal en voetbal )

IMG_0344 DSC00063 IMG-20140926-WA0010 Foto 29-12-14 14 57 18
Foto's: Pannaveld op kunstgras, Combi-Sportkooi met vloer-coating, Junior Pannaveld en  Jr. Combi-Sportkooi.

Wij hopen dat wij U wederom een indruk hebben gegeven van onze mogelijkheden en indien U nog vragen of wensen heeft, neem dan contact op .

Zo hoeft het ook niet meer !!
images.jpg bank6

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.
images pop (1)pop


Geen opmerkingen:

Een reactie posten