maandag 5 januari 2015

Een ideale combinatie Basketbal en Voetbal ?

Een ideale combinatie Basketbal, Voetbal of Panna op een veld of in een Sportkooi. Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden om sportief en vooral veilig te bewegen op een plein of schoolplein. Vooral in het basisonderwijs is het van belang dat kinderen op een  relatief  kleine ruimte kunnen spelen.

Basketbal is een snel groeiende sport die met name door de jeugd steeds vaker beoefend wordt op veldjes, pleinen en schoolpleinen. Het spel is snel met gebruik van het gehele lichaam, evenwicht, reactievermogen, loopvermogen etc. Het is dus bij uitstek een gezonde aangelegenheid. Ons assortiment voor Basketbal bestaat uit diverse Basketbalpalen, verstelbaar in hoogte, dus ook bruikbaar voor jongere kinderen.

recreatie_basketbalpaal Basketbalpaal_van_rvs_in_hoogte_vestelbaar IMG_0088
Foto's: Basketbalpalen verstelbaar RVS en gepoedercoat, Basketbalpaal "Professioneel" met doorzichtig kunststofbord.

Basketbalborden zijn er in diverse maten en uitvoeringen, traditionele witte borden met zwart opdruk de basketring rood. Alle maten en uitvoeringen voldoen aan de eisen van N.B.B. (Nederlandse Basketbalbond). 
Omdat er helaas ook vandalisme plaats vindt hebben wij een Anti-vandaal Basketbalbord toegevoegd aan het assortiment. Het bord is gemaakt van zwaar metaal rooster, volbad verzinkt en daarna eventueel gepoedercoat  in RAL - kleur. Deze Basketbalborden hebben een ultra-lange levensduur en passen uitstekend in onze  Combi-Sportkooien.  Zie foto's.

geluidsarm_basketbalbord_recreatie_product_variant_image_full_0 Basketbalbord_antivandalen_compleet106_product_variant_image_0antivandalen_voetbaldoel_basketbalbord_combi_product_variant_image_full_0
Foto's: Basketbalbord "Anti-vandaal" , Basketbalinstallatie ( voetbal/-panna doeltje en basketbalbord)

Multifunctionele Sportkooien hebben wij al vaker beschreven maar wij wijzen nogmaals op de vele mogelijkheden. Pannaworld levert deze Combi-Sportkooien in alle maten en uitvoeringen. Om geluidsoverlast te verminderen leveren wij ons type SUPREME (geluidsarm).

Multiveld Gouda (6) WA0005 IMG_3608
Foto's: Combi-Sportkooi SUPREME en Combi-Sportkooi volbad verzinkt.

Foto 29-12-14 14 57 18 Foto 29-12-14 14 56 41 IMG_0138
Foto's: "Junior" Combinatie-Sportkooi 7.5 x10 m' en Pannaveld 7.5x12.5 m'

De JUNIOR uitvoeringen zijn ontwikkeld voor Schoolpleinen waar doorgaans minder ruimte is en ook het budget minder toelaat!! Indien u meer informatie wilt ga dan naar www.pannaworld.nl of maak een afspraak met een van onze adviseurs.Verder kunnen wij U van dienst zijn bij, de  totale inrichting van uw plein of schoolplein.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.
images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten