maandag 29 december 2014

#Blog - Straatmeubilair en Totale Pleininrichting.

Totale Pleininrichting  van Parkbank, Afvalbak tot Sportkooien in alle maten .
PannaWorld levert oa.  Pannavelden, Voetbalkooien,  Sportkooien, Straatmeubilair, Overkappingen, JOP's en Hangplekken voor straat-, plein-, park- en sportvelden.

Met de ontwikkeling van ons assortiment houden wij altijd rekening met de eindgebruiker (jong en oud). Een plein met een Pannaveld of een Sportkooi moet een rustpunt en een gemoedelijke  ontmoetingsplaats  zijn in onze samenleving.
En in een coole Overkapping type "Soccer" of een Boogkap kan onze jeugd na het sporten lekker CHILLEN. Een comfortabele bank of Picknicktafel zorgt ervoor dat jong en "ouder" zich thuis voelen op een sportief Plein waar jeugd in beweging is of juist heerlijk tot rust komt.

                                                                        Pleinsport in Optima Forma

Foto: Een mooi multifunctionele sportkooi in combinatie met Tafeltennistafel , Pannaveld en Straatmeubilair.
PannaWorld houdt met de productie en de uitvoering van onze producten altijd rekening met het milieu en de veiligheid van de gebruikers. Het sport en spelplezier van onze jeugd staat voorop.
Wij proberen tijdens de inkoop en het productieproces het optimale resultaat te verkrijgen zonder aan de kwaliteit en duurzaamheid afbreuk te doen. Al onze producten zijn geproduceerd voor een ultra-lange levensduur.


                                           Foto: Overkapping met Perfo-bank, ijzersterk en onverwoestbaar.

Een veel gehoorde klacht is het geluidsoverlast, wij kunnen echter onze Sportkooien uitvoeren met geluiddempende bevestigingen , deze Voetbalkooien en Combinatie Sportkooien, zijn geluidsarm.  type Supreme.


                Foto : Supreme Voetbalkooien en Combinatie-Sportkooien op kropor (waterdoorlatend beton)

Natuurlijk kunnen wij in dit item niet alles beantwoorden en indien u vragen of wensen heeft kijk dan even op pannaworld.nl  of maak een afspraak met een van onze adviseurs .

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna  Geen opmerkingen:

Een reactie posten