maandag 29 december 2014

#Blog - "Handhaving" breekt de mooiste Basketbalpaal af.

Een gemeente in het westen van ons land, afdeling "handhaving",  laat de mooiste Basketbalpaal van Nederland afbreken.

Een basketbal fan in Nederland ziet zijn droom in duigen vallen . Hij bestelde bij PannaWorld een mooie professionele Basketbalpaal  om in de schaarse vrije tijd, gezond te kunnen bewegen,  in zijn tuin en op eigen grond !!    
Om de echtgenote , alle gezinsleden en omwonenden niet tot last te zijn zocht hij naar een duurzaam en vooral GELUIDSARM product.  Die vond hij bij Pannaworld, wij konden deze paal snel leveren en de montage werd in eigen beheer genomen .... Zie onderstaande foto"s

IMG_0084 IMG_0087 IMG_0088
Foto's: Aankomst Basketbalpaal, Montage, laatste foto Basketbalpaal Professioneel.

De basketbalpaal werd geplaatst op vrijdag en op zaterdag werd er al gebruik van gemaakt. B B, de boze buurman, had echter geen resultaat afgewacht maar direct de gemeente gebeld met een klacht. Op zondag is een ijverige ambtenaar al gaan kijken en op maandag moest deze mooie sportieve voorziening alweer afgebroken worden.
Indien u interesse heeft in deze mooie basketbalpaal, neem dan even contact op met  www.pannaworld.nl  en wij brengen graag in contact met onze klant.

Gelukkig hebben wij ook nog afnemers die blij zijn met onze producten, zoals b.v. : Pannavelden, Combinatie-Sportkooien en Voetbalkooien, ook  tussen Kerst en Oud en Nieuw worden er Sportkooien gebouwd.

IMG_0053 IMG_3604 image
geluidsarm_basketbalbord_recreatie_product_variant_image_full_0 Basketbalpaal_van_rvs_in_hoogte_vestelbaar Multiveld Gouda (6)
Foto's: Pannaveld op tegels, Combi-Basketbal/Voetbal, Voetbalkooi op kunstgras, Combi-Sportkooi GELUIDSARM. Basketbalborden.

Wij sluiten dit item af met een foto van de Basketbalpaal van onze onfortuinlijke klant en wij wensen iedereen een voorspoedig en sportief 2015

wij zien u graag terug bij een volgende Panna
IMG_0088

En deze is te koop ! Voor meer informatie zie onze actie pagina......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten