woensdag 12 november 2014

Pannaveld of Voetbalkooi GELUIDSARM

Pannaveld of Voetbalkooi ....Supreme......dus Geluidsarm

Vandaag wil ik het Pannaveld en de Voetbalkooi  type SUPREME  toelichten.
Een Pannaveld c.q.. pannakooi of Voetbalkooi die echt volledig geluidsarm is. De constructie van de Soccer/dubbelstaafmatten  en doelen is zodanig aangepast dat wij gebruik kunnen maken van speciale bevestigingsmiddelen uitgevoerd met geluiddempend rubber met een bijzondere legering met kunststof (zie afbeelding)


De speciale zwarte legering zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft !!!  De bevestiging  is uv. bestendig en geproduceerd voor intensief  jarenlang gebruik, zonder onderhoud.
Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit zware kokers en buisprofielen, die volbad thermisch verzinkt worden en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze. Alle bevestigings- materiaal is RVS of verzinkt, wij gebruiken breek-bouten en moeren om vandalisme tegen te gaan.

Dit geluiddempend systeem "SUPREME" , voert PANNAWORLD in de BENELUX , uit het certificaat blijkt dat op een afstand van 5 meter van het Pannaveld het geluid nog slechts 66 tot 68 decibel is en dat is minder dan "handjeklap" !!!
Wij kunnen dit systeem gebruiken voor onze Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, en Combi-Sportkooien( Panna of voetbal in combinatie met basketbal, volleybal )

Ideaal dus voor plaatsing van dit veld in een druk bewoonde woonwijk. Omwonenden hebben absoluut geen last meer van klapperende en kletterende ballen tegen metaal !

 WA0005 GEDSC DIGITAL CAMERA IF

IMG_0105 IMG_0344 DSC00063
Foto's: Combinatie-Sportkooi, Voetbalkooi, Pannaveld, en een Pannaveld met Basketbal.
Een mooie stijlvolle bank en een bijpassende   afvalbak  maken dit Pannaveld of deze Sportkooi tot een rustpunt en gemoedelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud in onze samenleving .

...... PLEINSPORT in OPTIMA FORMA.

IMG_0578 IMG_0590 Parkbank_Skate

Foto's: Picknicktafel en bank met geperforeerd staal en een Skate/Parkbank onverwoestbaar !! 
Indien U vragen heeft of informatie wilt kunt u contact opnemen.

IK ZIE U GRAAG TERUG BIJ EEN VOLGENDE PANNA.......


images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten