vrijdag 21 november 2014

Pannakooi, Pannaveld op tegels of op een Sportvoer

Een Pannakooi , Pannaveld of Combi-Sportkooi op betontegels of op een Sportvloer ?

Voorop gesteld dat ik zelf het Pannaveld niet kom plaatsen en ook de Sportvloer niet zelf aanbreng (ik ben heel erg onhandig ) , denk ik toch dat ik U met dit Blog-item van dienst kan zijn.

Drainbeton KROPOR, Kunstgras en Rubberen Sportvloeren hebben de naam DUUR te zijn, dat was vroeger zo, maar tegenwoordig zijn er ook andere mogelijkheden om toch te genieten van kunstgras, waterdoorlatend beton of  kunststof vloeren. Het is betaalbaar en heerlijk sporten op een mooie Sportvloer.

Samen met onze leveranciers hebben wij de mogelijkheden uitgebreid, 3 oplossingen wil ik aangeven.

De traditionele kunstgrasmat is door de jaren heen geƫvolueerd ......Het is sterk, duurzaam en het spelplezier is gewoon fantastisch. Kunstgras wordt al jeren gebruikt bij Hockey en ook amateur-voetbal vaart er wel bij.
De opbouw is echter zeer omvangrijk . Wij graven  een cunet van ca. 60 cm , in dat cunet brengen wij 30 cm wit zand aan. Daarboven komt een lava of regeneraat - laag van 20 cm, in dat lava wordt een systeem van drainage buizen aangebracht, daarna wordt e.e.a. uitgevlakt en gewalst. 

Nu wordt de kunstgrasmat aangebracht en in gestrooid met fijn wit zand of regeneraat korrels...... Voor grote oppervlakten, zoals voetbalvelden ,hockeyvelden, tennisbanen  > blijft dit de ultieme oplossing !!!


Foto: Wennen aan kunstgras .......het ruikt alleen anders ......

Voor kleinere oppervlakten, zoals Pannavelden, Pannakooien ,en Combinatie-Sportkooien heeft PannaWorld  een eenvoudiger oplossing . Op een verharde ondergrond bv. tegels ,beton, grind ,natuurgras of asfalt kunnen wij met behulp van een speciale foam  als fundatie, ook een perfecte kunstgrasmat  aanleggen.


DSCN2464 img_1281 (1) IMG_0344
Foto's: Voetbalkooi met Kunstgras, Speedsoccer-kooi en een Pannaveld met Kunstgras.

Waterdoorlatend Beton KROPOR , op een zand en grindbed, is een duurzame en onderhoudsarme oplossing voor ultra-lang sportplezier onder alle weersomstandigheden,  lees meer.  Wij verzorgen natuurlijk ook de coating en belijning voor de diverse sporten, uiteraard "Coaten en Belijnen" wij ook uw bestaande Sportvloer.

Pannakooi_met_Afdeknet IMG_3604 DSC00059
Foto's: Pannakooi, Combi-Sportkooi met Coating en Belijning, Pannaveld met rubber tegelvloer.

Heeft U vragen of wilt u meer informatie  neem even contact op.

GRAAG TOT ZIENS BIJ EEN VOLGENDE PANNA


Geen opmerkingen:

Een reactie posten