woensdag 12 november 2014

Overkappingen voor fiets en HANGPLEK

Overkappingen zijn er in veel uitvoeringen, bij Pannaworld hebben wij er 4 uitgelicht : De Boogfietskap, het Boogdak , de Soccer cabine en de afsluitbare Overkapping.

Het dorpsplein en stadsbeeld is danig veranderd , het was vroeger niet belangrijk dat jeugd overdekt kon recreƫren op straat en plein. Er werd buiten gespeeld en gevoetbald, dat was dichtbij huis en als het regende ging je gewoon naar huis.
In deze tijd bevinden de trapvelden en pleintjes met een  Pannaveld  of een Voetbalkooi zich niet meer dichtbij huis en omdat onze jeugd steeds meer comfort wenst is een overkapping geen luxe meer. Ook op onze fiets zijn wij zuinig en die staat ook graag netjes ,veilig en droog.

images.jpg kap1 images.jpg kap2 images.jpg kap4 markt2.jpg kap3
Foto's fietsenstalling, trapveld, overkappingen op een plein.
U ziet het !  Geen mogelijk heden voor jongeren en of ouderen om rustig , overdekt te kunnen praten, rusten, roken of gezellig hand in hand genieten met een vriendin of vriend. Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar een overkapping met gelegenheid tot zitten en dat niet alleen door en voor jongeren !!

Ook ouderen zitten graag bij elkaar op een overdekte senioren HANGPLEK . De ervaring leert dat wanneer gebruikers mee mogen praten bij de aanschaf , en dus mede beslissen over uitvoering  en het model, het vandalisme achterwege blijft !!  Al deze overkappingen zijn deels of geheel doorzichtig ,dus enig toezicht is gegarandeerd.

!cid_ii_144978b35440faa6.jpg BF 100 3 meter Boogfietskap 7m  boogkap  jop (2) IMG_1938 overkapping cabine rokerskap Fietsoverkapping BF1000 6meter_product_variant_image_full_0.png jopDSC09485 meeting point DSC09273
Foto's: Fietsboogkap ( ook als jop of hangplek ) , Boogdak (kap) , geschakelde Boogdaken, Overkapping (Cabine) Soccer, afsluitbare overkapping type CENTER.
Al deze overkappingen zijn uitgevoerd met polycabonaatplaten (het dak ) en de Soccer overkapping heeft veiligheidsglas. De meeste overkappingen  zijn doorzichtig en niet afsluitbaar dan neemt ook de veiligheid toe en vandalisme neemt af.  Indien toch gekozen wordt voor  een afsluitbare berging en overkapping, hebben wij de overkapping type CENTER.
Meer technische informatie kun u bekijken op de pagina's op onze site klik  HIER.

Pleinsport in Optima Forma

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna
images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten