zondag 30 november 2014

#Blog...Een sportief Bewegingsplein is meer dan een Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi of Multifunctionele Sportkooi alleen


Het Sportieve Bewegingsplein.

Een totale inrichting van een schoolplein, stads- en/of dorpsplein, waarbij diverse sporten uitgeoefend kunnen worden. Ook aan rustpauzes en het sociale aspect is gedacht in de vorm van diverse straat /plein meubilair
Het BEWEGINGSPLEIN wordt een sportief  en sociaal Ontmoetingsplein, waarbij onze jeugd volop kan recreĆ«ren en bewegen  in een veilige omgeving.

Pannaveld_lowres1
Afbeelding: Multifunctioneel sportief Bewegingsplein.

Op bovenstaande concept tekening worden maar liefst 6 sporten beoefend worden . Basketbal, Voetbal, Hockey op een Pannaveld, Panna, tafeltennis, volleybal. Verder wordt het plein ingericht met Geperforeerd Stalen banken en Picknicktafels en bijpassende afvalbakken. De ondergrond is een waterdoorlatende beton SPORTVLOER KROPOR  met een duurzame coating en belijning.

OVERLAST ... 
Een veel gehoorde klacht van omwonenden,  om al deze klachten weg te nemen worden alle hekwerken rondom de Sportkooien en Combi-Sportkooien  geluiddempend uitgevoerd, het Sportcomplex wordt deugdelijk afsluitbaar gemaakt en het is gebonden aan sluitingstijden.

IMG_3604 WA0005 IMG_0105 images hockey 140 beachvolleybal
 Foto's: 5 sporten Basketbal op een Pannakooi, Pannaveld, Tafeltennis, Hockey, Volleybal en Voetbal.

De inrichting van het plein, er wordt nagedacht over een  Overkapping  om overdekt te chillen of gewoon om te kleden.
DSC01602 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_0578
Foto's: Boogoverkapping , Overkapping type CENTER, Picknicktafels en Banken.

Indien u ook interesse heeft, neem dan eens contact op . De prijzen vallen beslist mee !!

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten