zaterdag 22 november 2014

#Blog PANNAVELD 5x7.5, 5x10, 7.5x15 m' WINTERPRIJS !

panna veld afmetingen  van 7x10 tot 10x 25 meter IMG_0347 DSC00052
 Foto's: Pannaveld op tegels, Pannaveld op kunstgras, Pannaveld met rubber tegelvloer.

Tot eind februari 2015  handteert Pannaworld  WINTERPRIJZEN  voor Pannavelden en Pannakooien afmeting: 5 x 7.5 , 5 x 10 en 7.5 x 15 m' .  U doet er echter goed aan om met onderstaande criteria rekening te houden en Pannaworld helpt U daarbij .

Elk Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi, Sportkooi of Combi-sportveld is snel besteld en geleverd. U doet er echter goed aan om vooraf een juiste inschatting te maken van de kosten, de doelgroep, de situatie ter plaatse en het beoogde resultaat. Alle vragen kunt U zelf beantwoorden en bedenken maar ik geef U enkele aanknopingspunten:

- Wordt het veld bespeeld door maximaal 4 tot 10 personen?  Indien er meer spelers zijn wordt het Pannaveld  algauw een Voetbalkooi. En bij een combinatie van basketbal en voetbal een Combi-sportveld.
-  Ligt het veld in een bewoonde wijk ? Dan is geluiddemping een vereiste om geluidsoverlast te voorkomen PannaWorld  levert type  SUPREME  voor geluidemping tot 68 decibel. En dat is niet harder dan hand geklap.

IMG_0350 IMG_3105 IMG_3035
Foto's: Pannavelden met kunstgras en een Voetbalkooi met kunstgras

- Plaatst U het Pannaveld of Sportveld op een reeds aanwezige tegelvloer of wilt u een meer luxe vloer? PannaWorld levert kunstgras traditioneel, kunstgras op foam, drainbeton (waterdoorlatend beton) merk KROPOR.
Sinds kort leveren wij een rubberen tegelvloer (50 x 50 cm) , een speciale rubber composiet wordt gebruikt die ook bij 2 cm een goede val demping heeft, zeker genoeg voor balspelen zoals Panna, Voetbal, of  Basketbal De vloer is slijtvast en kan in 2 kleuren geleverd worden, het is "regeneraat" product , dus goed voor uw geldbuidel en super voor ons milieu. !!!!

Foto: Pannaveld op tegels een "aanwinst" voor elk schoolplein

Tot slot wil ik u uitnodigen om onze site te bezoeken want er is veel te zien waaronder; Pleinbanken, picknicktafels, fietsrekken en afvalbakken (wij houden het ook graag schoon).Voor de prijs hoeft u het NIET te laten !!

U maakt uw panna /soccer ervaring compleet met de inrichting van uw plein of sportveld met een mooie Parkbank en een nuttige Overkapping (hangplek)

PleinSport in Optima Forma!!!

images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten