vrijdag 27 juni 2014

Er is altijd wel een reden ......

Er is altijd wel een reden voor het aanschaffen van een Pannaveld, Voetbalkooi of een mooie Combi- Sportkooi.
 
Vorige week werd in Slochteren een mooie  Combi-Sportkooi  geopend . Een multifunctionele sportkooi die vernoemd werd naar een helaas onlangs overleden jongen die in de totstandkoming van deze en andere projecten een groot aandeel had. Vandaar het eerbetoon Cody Kooi.
 
De Cody Kooi is ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen het gemeentebestuur en  jongeren. De jongeren hebben daar waar mogelijk  inspraak gehad en moesten ook fysiek helpen om e.e.a. tot stand te brengen. Het grote voordeel is dat de Sportkooi een breed draagvlak kent in de gemeente. De jongeren zijn zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en eventuele vernielingen aan het sportveld.
 
WA0005 IMG_3482 IMG_3480
Foto´s : Cody Sportkooi in Slochteren. bron SKWshop
 
Deze Combi/Sportkooi is opgebouwd uit zware kokerprofielen en SoccerDSM matten, geluidsoverlast is beperkt en de gehele constructie en coating gaat jaren mee. Het sportveld is een combinatie van  Panna - Voetbal  en Basketbal. In de korte zijden ziet u de relatief kleine Panna - doelen en daarboven hangt het prachtige vandaal bestendige Basketbalbord.
 
Er is altijd wel een reden....
Een directrice van een basisschool in Harderwijk neemt afscheid en zij wilde iets tastbaars achterlaten voor leerlingen en de school en dat is haar gelukt er werd gekozen voor een Pannaveld  type LEDI. De maatvoering en de kleuren moesten matchen op het schoolplein en met de kleuren van het gebouw. Het is een perfect afscheidscadeau geworden !  Rest  Pannaworld  nog deze dame succes te wensen met haar nieuwe Job.
 
DSC00061 DSC00052 IMG_3504
foto´s : type Pannaveld LEDI met rubber tegelvloer
 
Het is een goede zaak, dat de trend om jongeren en ouderen meer te laten bewegen en sporten, zich doorzet in onze samenleving , Sport, Beweging , Gezondheid stoppen  niet op het sportveld maar zetten zich door op straat, plein, park en schoolplein.
 
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.
images (19)
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten