maandag 5 mei 2014

Perfo-Picknicktafels en Banken vandaal-bestendig, kan dat?

Duurzaam, vandalisme bestendig en toch een mooie aanwinst voor uw plein, park of sportpark.

 
Een plein, schoolplein of park werd vroeger ingericht met de middelen die toen voorhanden waren, er werden bovendien weinig eisen gesteld aan de duurzaamheid, veiligheid en vandalisme was nog niet bekend. 
Op een bank moest je kunnen zitten maar aan uitstraling "Smoel" ,duurzaamheid en comfort werden nog geen hoge eisen gesteld.
 
0,,15656084_404,00.jpg oude bank dyn010_origina parkban2 images.jpg bank6 images.jpg bank 5
Enkele foto's uit de oude doos, park en pleinbanken zoals vroeger in gebruik.
Onze omgevingswereld en het stadsbeeld is enorm veranderd en talloze leveranciers bieden nu prachtige design park en pleinbanken aan al of niet met veel comfort. Bij Pannaworld proberen wij een assortiment banken en picknicktafels te brengen, die passen in ons programma Sport en Spel op dorps/en stadspleinen, schoolpleinen en sportparken.
 
Kort gezegd: duurzaam, solide ,veilig en al ons straat/pleinmeubilair moet tegen een "Stootje" kunnen. Want wat is er mooier dan een paar " ijzersterke" banken bij een Pannaveld  , Voetbalkooi of een  Omni- Sportkooi. Voor de orde en netheid leveren wij ook nog de afvalbakken, peukenbakken, fietsrekken  etc.
 
IMG_0578 IMG_0590 Picknickset Robuust outdoor_Eigen gekozen formaat_0 bank Angela Picknicktafel Anouk Parkbank_SkateIMG_0356 Canvas_Zitbank
Foto's: Perfo-Picknickset en Perfo-bankje (zitting en tafelblad geperforeerd staal) , Picknickset en Banken van gerecycled kunststof.
Onze meubelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn vandalisme bestendig, wij gebruiken waar nodig gerecycled kunststof en bij metaal gebruik, worden alle metaaldelen verzinkt en daarna gepoedercoat in Ral-kleur naar keuze , Pannaworld  gebruikt voor alle bevestigingsmiddelen RVS schroeven, moeren en bouten.

PleinSport in Optima Forma met ultralange levensduur.

Wij zien u graag terug bij een volgende PANNA
images pop (1)pop
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten