vrijdag 30 mei 2014

Een Hangplek voor sportieve jongeren.

Een Hangplek gecombineerd met een Trapveld, een Pannaveld, of een Combi-Sportveld en een mooie Overkapping, dat is de wens van de jongeren van een gemeente op de Veluwe.

Een enthousiaste Burgemeester met een  goed gemotiveerd team van jongerenwerkers is gaan zoeken en gaan het plan verwezenlijken. De diverse Trapvelden en bestaande Hangplekken werden onder de loep genomen en getoetst aan de wensen van de diverse hangjongeren en sportieve jongeren. Op drie plaatsen in de gemeente was reeds een trapveld aanwezig, deze trapvelden (gedateerd) worden aangepast aan de huidige eisen. Er worden nieuwe doelen bij geplaatst en ballenvangers, zodat omwonende geen last meer hebben.

DSCN2464 vrijstaand voetbaldoel 51 Ballenvanger
Foto's: Ballenvanger 5 x 20 m', vrijstaand doel 4 x 2 m' , Ballenvanger onder DSM boven 300 cm net, Trapveld.

De wens van de jeugd ?  Chillen na sport en spel maar dan graag droog en uit de wind !! Een dichte gesloten overkapping  is geen optie omdat dit niet bijdraagt tot de veilig en openbare orde. Dat doet een doorzichtige  overkapping  wel en in overleg met Jongerenwerk en de Hang jongeren werd gekozen moderne strakke overkappingen die aangepast worden aan de Hangplek ter plaatse.

boogkap  jop (2) OLYMPUS DIGITAL CAMERA overkapping cabine - kopie Fietsoverkapping_antraciet_BF1000_product_variant_image_full_0
Foto's: Boogdak, Soccerkap op maat,  Boogkap doorzichtig, Overkapping type Soccer, doorzichtig.

Om de Hangplekken compleet te maken en van comfort te voorzien leveren wij prachtige  PERFO 
banken  en PERFO Picknicktafels, gefabriceerd van zware kokerprofielen met een 3 mm stalen zitting die geperforeerd is , de banken zijn gefabriceerd voor intensief gebruik en vandalisme "arm".

 IMG_0584 IMG_0577 IMG_0364 IMG_0356
Foto's: Perfo bank 200 cm , Perfo Picknicktafel.

Deze gemeente is een goed voorbeeld van een perfecte samenwerking tussen Gemeentebestuur en Jongeren/Jeugdwerk,die op hun beurt weer in nauw contact staan met de hangjeugd in diverse leeftijd catagorieen.
De Hangplekken worden gecomplementeerd met een mooie bijpassende afvalbak, de ervaring leert dat gebruikers goed en beter omgaan met een leefomgeving die zij mede hebben gecreëerd.

Voor meer informatie kunt altijd even kijken op www.pannaworld.nl 

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.
images (9)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten