dinsdag 19 november 2013

Nederlandse Ambassadeur op bezoek bij onze vestiging Roemenie

 

Nederlanders zijn een nuchter volk, dat is bekend , helemaal in Beerzerveld bij de Huttengroep raakt
men niet gauw “van de leg”. Maar wij waren toch wel heel verbaasd dat de Nederlandse Ambassadeur, in Roemenië, de heer Matthijs van Bonzel, een bezoek wilde brengen aan onze vestiging aldaar.

Onze CEO de heer Herman Hutten heeft de delegatie ontvangen en rondgeleid, er werd gestrooid
met complimenten : “Een prachtig goed geoutilleerd bedrijf , een voorbeeld van verantwoord en goed ondernemen in Roemenie”. Dat is volgens de Ambassadeur de kracht van het Nederlandse bedrijfsleven in het buitenland. “Succesvol ondernemen betekent ook sociaal ondernemen en ook daarin onderscheid de Huttengroep zich in Roemenië al jaar in jaar uit


foto van ambasadeur hall 1 hall 3
Een foto van een van onze productiehallen met de heer H. Hutten

Er werd nog uitgebreid stilgestaan bij de verbeterende handelsbetrekkingen tussen de beide landen en er werden nog suggesties gedaan voor verbeteringen en versoepelen van regelgeving en wetgeving. De situatie met ROMA bevolking en de problemen die daar soms uit voort vloeien zijn wat moeilijker op te lossen maar boden ook daar wel altijd gespreksstof.

Intra Metal maakt in Roemenië onder Nederlandse directie (de heer Riend Tuinstra) lichte en zware constructies, trappen, hekwerken , tribunes en Dug-outs voor IntraSport onderdeel van de Huttengroep en partner PannaWorld voor de productie van Voetbaldoelen, Pannadoelen en Pannavelden en Sportkooien. De bedrijvengroep bestaat verder nog uit Huttenprojectbouw, OBO-banden in Nederland en OBO Duitsland.

IMG_0096 IMG_1948 IMG_1962

Een groet van IntraSport en PannaWorld vanuit Roemenië .
                                                
                                           Wij zien u graag terug bij een volgende Panna


images pop (1)pop


Geen opmerkingen:

Een reactie posten