zondag 29 september 2013

Een Pannaveld of gewoon straatvoetbal ???

Een Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi of een Combi-sportveld bestellen ??? of gewoon straatvoetbal ???

 
 
IMG_0105 Pannakooi_met_Afdeknet IMG_2997
Pannaveld 5×10 m           Pannakooi 10x20               Combi-sportveld

De keuzes zijn legio, net als de vele oppervlakte maten en uitvoeringen, maar het blijft een verdelede vorm van het nog steeds populaire Straatvoetbal …

Waar de jeugd vroeger uitgebreid kon sporten en recreeren op straat of op een trapveld, tegenwoordig is dat niet meer mogelijk, de reden intollerantie van omwonenden , geparkeerde auto’s en veel verkeer. En dat maakt sport en spel op straat levensgevaarlijk.

Een Pannaveld is vaak de oplossing voor bovengenoemde problemen .Een Pannaveld is kleiner dan andere sportkooien omdat deze tak van voetbalsport beoefend wordt met minder spelers, de baltechniek en snelheid van handelen is belangrijker dan sprinten, hardschieten en een mooi doelpunt.

Dat betekent ook dat Pannavelden en Pannakooien minder lawaai produceren dan andere sportvelden, dus geen overlast, voor jongere kinderen is het ook een heerlijk sportveld omdat het door de afmetingen van het veld overzichtelijk blijft……… en voor de man met de geldbuidel niet onbelangrijk het is BETAALBAAR … Pannavelden en Pannakooien zijn er in diverse afmetingen hieronder geven wij u wat voorbeelden.

DSC09268 IMG_2533 pannakind IMG_0105
Pannaveld 7.5×15          Pannaveld 10×20                 Pannaveld 5×10

Pannavelden en Pannakooien zijn makkelijk te plaatsen op tegels, kunstgras , een rubber gietvloer, of een waterdoorlatende beton vloer.
pannaworld houdt met de productie en uitvoering van ieder product rekening met duurzaamheid en veiligheid voor gebruikers. U kunt voor meer informatie op onze site kijken bijv. voor uw pleininrichting, vloerkeuze of anderzins.


Wij zien u graag terug bij een volgende PANNA …

images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten