zaterdag 3 augustus 2013

Panna/Straatvoetbal


Straatvoetbal ...zoals het vroeger was op straat met de lantaarnpaal als doel of 2 jassen op een hoopje als doel. Heerlijk voetballen met geschaafde knieĆ«n,  na school, na het eten, in de vakantie,....dag in dag uit.....

Het enige wat wel eens tegenzat waren de kapotte ruiten van de buren of een boze buurman die dreigde de bal lek te prikken. Nauwelijks verkeer, geen scheids, dus niet altijd even eerlijk .

images straavoetbal images straatvoetbal imagesstraavoetbal

Tegenwoordig is alles keurig geregeld en dat moet ook wel vanwege het toenemend verkeer en iets minder tolerante buurtbewoners, dus dan maar  op een mooi plein, een Pannaveld of een Voetbalkooi.

images straat images straat7 images strat5

De diverse straatvoetbal competities gaan de komende maand weer van start en het is een volwassen tak van sport geworden. Wilt U meer weten kijk dan even bij PannaWorld .....U kunt uw evenementen of toernooien bij ons aanmelden op onze site en op Facebook/PannaWorld .

...........Wij zien u graag terug bij een volgende Panna......


images pop (1)pop

Ook voor Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, Combinatie sportvelden, Park/Pleinbanken en inrichting van Uw Sportveld .,......Pleinsport in Optima Forma......


Geen opmerkingen:

Een reactie posten