zaterdag 20 juli 2013

Een Pannaveld Overlast ??


Een veel gehoorde klacht tegenwoordig is de geluidshinder die een Pannaveld , Pannakooi of Voetbalkooi veroorzaakt. Die klacht van omwonenden kan terecht zijn.  De ballen die tegen het hekwerk opspatten geven inderdaad veel irritant geluid. Het is bij het plaatsen van een veld dan ook zaak om vooraf te bepalen hoever of hoe dicht bij de bewoning is ?
Wordt een Pannaveld geplaatst op een trapveld, schoolplein of  bij een sportveld, op ruime afstand van de directe bewoners, dan volstaat een standaard uitvoering zonder extra geluiddemping . Dat is budgettair verantwoord en dus goed voor de geldbuidel.

Pannaveld_Tegels         Pannaveld Kunstgras 1        Combi Sportveld SUPREME

Bovenstaande afbeeldingen geven een beeld van betaalbare Pannavelden en Combinatie Sportvelden Basketbal en Voetbal. De velden kunnen geplaatst worden op tegels, beton, asfalt of bv. kunstgras daarover in een volgend BLOG meer.
Hieronder geven wij u enkele voorbeelden van Pannavelden,  - kooien en combi-sportvelden die geluidsarm aangelegd zijn .

GEDSC DIGITAL CAMERA           Pannakooi met Net        Voetbal_Basketbal_Combi

Afgebeeld het type... SUPREME.... geluidsarm tot 65 a 68 decibel op een afstand van 5 meter van  het Pannaveld of de Voetbalkooi . De velden en kooien zijn vaak uitgevoerd met zware IPE of koker profielen waardoor er meer ruimte  is om bevestigings - materiaal te gebruiken van rubber met een kunststof legering. die zorgen ervoor dat geluidgedempt en geabsorbeerd wordt .....
                                                                              DUS GEEN OVERLAST ......
Indien u nog vragen heeft kijk dan even op onze site www.pannaworld.nl  U kunt natuurlijk ook hier reageren.....

                     Ik zie u graag terug bij een volgende Panna !!!

                                                                            

                                                                                
                                                                  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten