zondag 16 juni 2013

NIEUWS BLOG PANNAWORLD


Zondagmorgen is voor mij de ideale blog dag ....
Deze week zag ik op TV een programma over het afbreken en demonteren van een gloednieuw Combi-sportveld in een woonwijk. Doodzonde.....Dit sportveld op kunstgras ging ten onder aan het eigen succes !! .......Het grote Pannaveld was niet geluidgedemd .zoals ons type SUPREME ....De buurtbewoners klaagden over het geluid en de OVERLAST omdat de jeugd ook uit andere wijken kwam toestromen .Oplossing een geluiddempend  < max 68BD> sportveld en in ALLE wijken ......de buurt bewoners blij en heel goed voor onze economie.                                                              
                                                                           
SUPREME geluidsarm

Nieuw in ons programma is SOCCERWAVE een absolute hype in USA. en Scandinavi├ź ,een gewelfde plaat van regeneraat kunststof die de ballen op diverse manieren, met onverwachte curves en snelheden terug "speelt".
Met de Soccerwave kan aan individuele training en techniek worden geschaafd . stond men vroeger uren tegen een muur te trappen  nu hebben wij dan DE SOCCERWAVE ....

                                                                                  

SOCCERWAVE overal te gebruiken ook als doeltje en op een PANNAVELD ............Jeugdvoetbal is een ervaring rijker en met name voetbal-verenigingen met een goede jeugd-opleiding gaan hier gebruik van maken ook hockeyclubs zijn al geïnteresseerd !!

Nieuw is onze uitbreiding met Panna producten van Ledon ,deze Pannavelden en Pannakooien voldoen aan onze zeer hoge kwaliteitseisen ....waarbij wij veiligheid en het tegengaan van overlast...... hoog in het vaandel hebben !!!

Wij zijn nog druk bezig met onze nieuwe site, dan kunnen wij u nog beter van dienst zijn ......in een volgend blog komen onze nieuwe serie meubelen aan bod , want met name in een woonwijk moet sporten op plein en veld breed gedragen worden en moeten ouders fatsoenlijk op een bank of picnictafel kunnen zitten.........


               Voor meer informatie kunt hier reageren of  bezoek ons op www.skwshop.nl......
                                       Graag zie ik u terug op bij een volgende PANNA

                                                      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten