donderdag 16 mei 2013

NIEUWS .....PannaWorld.... nieuw Logo

                                                                                 
Zie hier het nieuwe logo, wij hebben voor dit logo gekozen omdat dit duidelijk leesbaar is ook nog als het verkleind wordt bijvoorbeeld voor twitter. De voorbereidingen voor alweer een nieuw seizoen zijn bij veel verenigingen al in volle gang.
Hockeyvelden <de 2de veldsport van Nederland > kunnen nog niet behandeld worden, dat gebeurt later in de zomerpauze, bij natuurgras wordt gefetucureerd en ingezaaid en als het kunstgras betreft wordt het veld geborsteld en schoongemaakt. Andere sporten die aandacht verdienen zijn rugby, korfbal ,basketbal ,al deze sporten hebben een veld, kunstgras of natuur, als basis ....maar kunnen niet zonder de "niet aflatende ijver" van de vrijwilligers van elke vereniging. PannaPlay zorgt er in ieder geval voor, dat de "hardware"zoals doelen, ballenvangers, veldafscheidingen ,dug-outs, hoekvlaggen etc.. op tijd geleverd worden.
Veldafscheiding met hardhouten slagplanken hockey.

Hockeydoel op kunstgras met rubber slagplanken.

                                                                           
Uiteindelijk is dit een van onze doelen:........ sportende en bewegende jeugd.!!!
Het schooljaar loopt nog.... dus de aanleg van Pannavelden en Pannakooien op schoolpleinen kan nog even wachten. Voor info en advies vragen wij u naar onze site te gaan www.skwshop.nl

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG BIJ EEN VOLGENDE PANNA....         
                                               


Geen opmerkingen:

Een reactie posten