woensdag 28 december 2016

#Blog - Een mooie parkbank tot met sportkooien in alle maten.

         
Pleininrichting  van een mooie parkbank, en afvalbak tot en met sportkooien in alle maten .PannaWorld levert oa.  pannavelden,  sportkooien; zoals Combi(natie) Sportkooien. straatmeubilair, overkappingen, JOP's en hangplekken voor straat-, plein-, park- en sportvelden.

 Een goed  assortiment ontwikkelt en wijzigt regelmatig  en wij proberen altijd rekening te houden  met de eindgebruiker (jong en oud). Een plein,schoolplein of trapveld met een Pannaveld of een Sportkooi moet een rustpunt en een gemoedelijke  ontmoetingsplaats  zijn in onze samenleving.
vandaar ons onze kreet

Pleinsport in Optima Forma!!!

Onze overkappingen type "Soccer" of een mooie  boog kap bieden bescherming tegen weer en wind en geven omstaanders, passanten, en spelende jeugd lekker te chillen . Een comfortabele bank of picknicktafel van vol kern kunststof  of glad geslepen premium beton, zorgen ervoor dat jong en "ouder" zich thuis voelen op een sportief plein.

                                                                                
                                                                                                           

Foto's: Combi(natie) - Sportkooi, schoolplein met betonbanken , bloembakken en picknicktafelFoto's : boogkappen met staal achterwanden en polycarbonaat.

Pannaworld houdt met de productie en de uitvoering van onze producten altijd rekening met het milieu en de veiligheid van de gebruikers, mede gebruikers van het plein passanten en toeschouwers.
De veiligheid het sport en spelplezier van onze jeugd staat voorop.Wij proberen tijdens de inkoop en het productieproces het optimale resultaat te verkrijgen zonder aan de kwaliteit en duurzaamheid afbreuk te doen. Al onze producten zijn geproduceerd voor een ultra-lange levensduur en vandalismearm.                                           Foto's: doorzichtige cabine met veiligheidsglas.

Een veel gehoorde klacht is het geluidsoverlast, en dat is logisch veel pannavelden en sportkooien worden in een woonwijk geplaatst en kletterende ballen op metaal geven lawaai Wij kunnen echter onze Sportkooien geluiddempend uitvoeren , type Supreme deze pannavelden , pannakooien en sportkooien , zijn geluidsarm uitgevoerd.
                                                                             
Foto's: Supreme pannavelden en combinatie-sportkooien op tegels, kunstgras of op kropor waterdoorlatend beton.

Natuurlijk kunnen wij in dit item niet alles beantwoorden en indien u vragen of wensen heeft kijk dan even op www.pannaworld.nl  of maak een afspraak met een van onze adviseurs, wij staan altijd open voor uw ideeen en of plannen en helpen u graag met de realisatie daarvan.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna
Geen opmerkingen:

Een reactie posten