zondag 16 augustus 2015

#Blog - Geeft een Pannaveld of Pannakooi voordeel?

Het grote voordeel van  Pannavelden, Pannakooien ten opzichte van bijv. een Cruijff-Court, een Voetbalkooi of een Multifunctionele Sportkooi (Combi-Sportkooi) zijn de afmetingen en daardoor dus ook geschikt voor een lager budget. Een Pannaveld of een Pannakooi  is bijna altijd geschikt en populair bij het Onderwijs, Basisonderwijs, Speciaal onderwijs.

Panna wat is dat eigenlijk ?

Die vraag krijgen wij regelmatig van "niet" voetballers, logisch niet iedereen voetbalt, gelukkig maar !!
Panna is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden, meisjes, jongens en ouderen, het is een voetbal-techniek uitgevoerd met een bal. Een speler probeert de bal tussen de benen van een tegenstander te schieten. In 1 beweging zonder dat de ander deze bal aanraakt .
"Poorten" heette dat vroeger.... Men heeft niet veel ruimte nodig en omdat scoren in het doel minder belangrijk is, worden kleine goals gebruikt, afmeting 75 x150 cm. 
De bal blijft altijd in het spel.

Omdat er steeds minder ruimte komt voor onze jeugd om veilig te sporten en te spelen, worden deze Pannavelden en Pannakooien vaak gebruikt op Pleintjes, Schoolpleinen, Campings en Sportverenigingen . 
De ouderwetse Trapveldjes verdwijnen uit het straatbeeld en uit onze samenleving. De kleinste afmetingen van door ons geplaatste Pannavelden zijn 4 x6 meter en 5 x7.5 meter , op deze afmetingen kan nog prima 2 tegen 2 of 3 tegen 3 gespeeld worden. Andere afmetingen 5 x10 meter, 7.5 x 15 meter,  10 x 20 meter. 
Het Pannaveld wordt dus gebruikt als MINI Voetbalveld .

PannaWorld levert uiteraard ook alle Sportkooien op maat en volledig naar uw wens uitgevoerd. 

Pleinsport in Optima Forma

Indien u toch overlast verwacht, kies dan voor een Pannakooi met een afscherm net boven de Sportkooi. Ook de kleinere Pannavelden en Sportkooien leveren wij Geluidsarm ons type Supreme.

DSC00052 IMG_0347 IMG-20140926-WA0010 IMG_0141
Foto's: Pannavelden op rubbertegels, op kunstgras, op betontegels

stedon1 Pannakooi_met_Afdeknet 483 Foto 29-12-14 14 57 18

Pannavelden, Pannakooien en Sportkooien kunnen geplaatst worden op tegels, gras, kunstgras, beton, asflat en kunststof of rubber sportvloeren.

Maar om Johan Cruijff te citeren....... "Laat jeugd spelen en sporten op beton of betontegels dat verhoogt de lichaamsbeheersing, baltechniek en verbetert de mentale weerbaarheid." ....... 

Indien U vragen of ideeën heeft en wilt delen met ons neem dan ... contact ...op.
Begin van ieder schooljaar hebben wij interessante acties die voor u voordeel opleveren en sportieve jeugd laat profiteren.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.
images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten