dinsdag 9 december 2014

#Blog - Straatvoetbal op een Pannaveld ?

Straatvoetbal zoals het vroeger was op straat met de lantaarnpaal als doel of 2 jassen op een hoopje als doel, tegenwoordig is dat echter beter georganiseerd op een plein, in een Voetbalkooi of op een Pannaveld

Het Verleden.....heerlijk voetballen met geschaafde knieĆ«n,  na school, na het eten, in de vakantie,....dag in dag uit.....Het enige wat wel eens tegenzat waren de kapotte ruiten van de buren of een boze buurman die dreigde de bal lek te prikken. Nauwelijks verkeer, geen scheids, dus niet altijd even eerlijk. maar met veel passie en beweging. Zoals op onderstaande foto's blijkt waren er nauwelijks auto's .

images straavoetbal images straatvoetbal imagesstraavoetbal
Foto's Voetbal op straat

Heden...... is alles keurig geregeld en dat moet ook wel vanwege het toenemend verkeer en iets minder tolerante buurtbewoners, dus dan maar  op een mooi plein, trapveld , een Pannaveld of een Voetbalkooi.

DSCN2464 IMG_0347 DSC00052
Foto's: Voetbalkooi op kunstgras, Pannaveld op kunstgras, Pannaveld op rubber tegelvloer

IMG_3608 Combi Sportveld SUPREME WA0005
Foto's: Combinatie Sportkooien Voetbal en Basketbal, en Basketbal op een Pannaveld.

Indien U interesse heeft in onze Pannakooien Combi-Sportkooien, Voetbalkooien of overige producten voor uw Pleininrichting , aarzel dan niet om contact op te nemen www.pannaworld.nl

U kunt uw evenementen en toernooien voor straatvoetbal, panna, etc.  aankondigen op onze facebook  pagina PannaWorld of een bericht achterlaten op deze site, wij zorgen dan voor extra reclame op Twitter en Facebook.

...........Wij zien u graag terug bij een volgende Panna......

images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten