maandag 30 september 2013

jeugd in beweging ....

Jeugd in beweging……

Vooral in deze tijd is het belangrijk dat onze jeugd beweegt op de sportvereniging, maar ook op straat en op het schoolplein. Tegenwoordig heeft jeugd teveel afleiding en zoekt steeds meer vertier in games, computers, tablets, sociale media etc.

20 jaar geleden kon er nog voldoende “gespeeld” worden op “trapveldjes” en op straat, het enige probleem waren een paar gebroken ruiten, een boze buurman die de ballen lek prikte, en soms moest er hard gelopen worden om de politie te ontwijken.
Vandaag …..as we speak…. is dat onmogelijk, het verkeer , regelgeving en onze tolerantie t.o.v. jeugd zorgen ervoor dat jeugd niet meer of weinig buiten onderneemt. Gelukkig zijn er veel gemeentes, andere overheden en organisaties die voor speelplekken en sportveldjes zorgen.


210 images (5) IMG_3037

Hierboven afgebeeld een mooi Trapveld, een Voetbalkooi cq. Voetbalveld en …redelijk NIEUW een “speedsoccer” kooi. Onze maatschappij moet echt alles uit de “kast” halen om onze jeugd in beweging te brengen en gelukkig gebeurt dat ook, want ondanks bezuinigingen en de crisis maar met hulp van sponsors en vrijwilligers moeten wij de jeugd in staat stellen om te bewegen . Ook op schoolpleinen, bij buurthuizen en openbare pleinen met minder ruimte kunnen kleinere Pannavelden en Pannakooien geplaatst worden.


images (3) images (11) IMG_0105


…Ook voor hockey maken wij mini hockeyvelden…..(aangepast aan de specifieke eisen van deze sport. HOCKEY) . Bijna alle afbeeldingen tonen kunstgras als ondergrond dit is absoluut niet nodig, de meeste gebruikte ondergrond is de bestaande tegelvloer op uw plein en dat is natuurlijk ook de goedkoopste oplossing.


DSC09955 panna2 panna veld afmetingen  van 7x10 tot 10x 25 meter

Een gezonde, sportief ontwikkelde jeugd betekent in de toekomst minder criminaliteit, minder zorg
en een beter moraal met gezonde normen en waarden . Pannaworld kan u daar misschien bij helpen, kijk eens op onze site en zijn er nog vragen wij adviseren u graag !!

Wij zien u hoop ik terug bij een volgende PANNA ….


images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten