zaterdag 1 juni 2013

PannaWorld met kunstgras en nog betaalbaar ook !!


Beste lezers....

Voorop gesteld dat ik zelf het Panna-veld niet kom plaatsen en ook het kunstgras niet zelf aanbreng < ik ben heel erg onhandig > , denk ik toch dat ik U met dit Blog-item van dienst kan zijn.
Kunstgras heeft de naam dat het duur is, dat was vroeger zo maar, tegenwoordig zijn er ook andere mogelijkheden om toch te genieten van kunstgras, want daar is geen misverstand over ....het is heerlijk sporten op kunstgras .
Samen met onze leveranciers hebben wij de mogelijkheden uitgebreid, 2 oplossingen wil ik vandaag aangeven .
De traditionele kunstgrasmat is door de jaren heen geëvolueerd ......Het is sterk, duurzaam en het spelplezier is gewoon fantastisch.
De opbouw is echter zeer omvangrijk . Wij graven  een cunet van 60 cm , in dat cunet brengen wij 30 cm wit zand aan. Daarboven komt een lava of regeneraat - laag van 30 cm, in dat lava wordt een systeem van drainage buizen aangebracht, daarna wordt e.e.a. uitgevlakt en gewalst. Nu wordt de kunstgrasmat aangebracht en in gestrooid met fijn wit zand of regeneraat korrels...... Voor grote oppervlakten <voetbalvelden ,hockeyvelden, tennisbanen  > blijft dit de ultieme oplossing !!!


                     Ook voetbal-jeugd begint te wennen aan kunstgras .......het ruikt alleen anders ......

Voor kleinere oppervlakten, zoals Panna-velden ,Panna-kooien ,en Combinatie-sportvelden hebben wij een eenvoudiger oplossing . Op een verharde ondergrond bv. tegels ,beton, grind ,natuurgras of asfalt kunnen wij met behulp van een speciale foam  als fundatie, ook een perfecte kunstgrasmat aanleggen.Onderstaand even een schets. Het grondstuk moet wel een paar graden onder afschot liggen, dat is beter voor de hemelwater afvoer. Een "aanrader" dus want u heeft voor een betaalbare prijs een prachtige kunstgrasmat !!!

                                 
                                                                                 
   
Dit is het fantastische resultaat als onze monteurs klaar zijn en in dit geval betreft het ook nog onze VOLLEDIG ...geluidsarme Voetbalkooi type....SUPRÊME....  

                                                                               


Dit Pannaveld afmeting 7.5 x15mtr is aangelegd met kunstgras en ingestrooid met wit zand .......


Een combinatie van tafeltennis en een ovaal Pannaveld ,dit maakt van elk plein of trapveld tot een actieve OASE voor onze jeugd. Heeft U vragen of wilt u meer informatie reageer dan hier op dit blog of neem even contact op met  http://www.skwshop.nl

GRAAG TOT ZIENS BIJ EEN VOLGENDE PANNA 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten