donderdag 16 mei 2013


PannaWorld ....even voorstellen.....

Pannaworld het woord zegt het al dit blog behandelt en schrijft over het fenomeen PANNA. Het woordje "world" en "soccer" zijn voorlopig de enige Engelse uitdrukkingen die wij weleens gebruiken, wij proberen alles Nederlands te houden. Pannaworld wil zich onderscheiden als raadgevend en adviserend leverancier van producten voor Panna, Soccer/voetbal, Hockey, Basketbal en Combinatiespelen geschikt voor plein, schoolplein, park, straat en sportveld     

                                                                     
                                      
Deze ruime basket/voetbalkooi is luxe uitgevoerd met kop en zijwanden van onder hoge druk geïmpregneerd naaldhout. Dit is een duurzame en luxe oplossing met een ondergrond van kunstgras afmeting 10x20 meter.Niet echt een veld voor Panna, maar wel voor intensief gebruik,waarbij jeugd 2 sporten kan beoefenen.
                                   
                                      
Bovenstaand foto laat een geweldig Pannaveld zien, herkenbaar aan de kleinere doelen duurzaam met slagplanken dit Pannaveld kan ook gebruikt worden als mini hockeyveld de poedercoating op het metaal zorgt ervoor dat het gehele Pannaveld 1 wordt met de mooie bosschage.

Een ideaal voorbeeld hoe men op een relatief kleine ruimte een mooi solide Pannaveld kan laten bouwen, het hekwerk rondom is gemaakt van zwaar verzinkte dubbelstaafmatten,onverwoestbaar en vooral functioneel met afmetingen vanaf  5x10 mt en 7.5x15 mt ,  meestal geplaatst bij scholen,campings en sportvelden waar nog ruimte is voor een trapveldje.  En ......zoals u ziet gewoon op tegels.

                                       
Het doeltje met een afmeting van 75x150cm wordt indien nodig gefundeerd, vaak uitgevoerd met een accent kleur < het oog wil ook wat >. In een volgende bericht gaan wij in op het spel "PANNA" en andere mogelijkheden, in deze blog wil ik ook nieuws brengen, vragen beantwoorden en filmpjes plaatsen.

           INVESTEER IN JEUGD VOOR EEN SPORTIEVE EN BETERE SAMENLEVING.


                                             GRAAG TOT ZIENS BIJ EEN VOLGENDE PANNA ..

Geen opmerkingen:


Een reactie plaatsen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten