donderdag 16 mei 2013

PANNA wat is dat ????


Panna wat is dat eigenlijk ?..... Die vraag krijgen wij regelmatig van "niet"voetballers, logisch niet iedereen voetbalt, gelukkig maar over andere sporten later meer.
Panna is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden, meisjes, jongens en ouderen, het is een voetbal techniek uitgevoerd met een bal, een speler probeert de bal tussen de benen van een tegenstander te schieten. In 1 beweging zonder dat de ander deze bal aanraakt .
"Poorten" heette dat vroeger.... Men heeft niet veel ruimte nodig en omdat scoren in het doel minder belangrijk is, worden kleine goals gebruikt.        
                                 

Een klein doel in een pannaveld op kunstgras, over de diverse mogelijkheden m.b.t. ondergrond komen wij in een later blog item nog uitgebreid terug!!!!                                      

Niet veel ruimte afmeting 5 x 10 meter< nog kleiner kan ook > en op een schoolplein, gewoon aangelegd op een tegelvloer, de jeugd is altijd de winnaar want zij bewegen en hebben plezier , omdat de ruimte beperkt is, is er ook geen lawaai.  ....In "lawaai" gevallen leveren wij ook geluidsarme Pannavelden en Pannakooien.
Omni sportvelden  zoals bovenstaand, hebben meer ruimte nodig, < afm. op deze foto 15 x 22.5 meter >, de doelen hebben een afmeting van 200 x 300 cm, gecombineerd met een Basketbal bord , ideaal voor jeugd .

Pannaworld staat niet alleen voor Panna maar wij hebben voor alle <buitensporten>  producten die niet mogen ontbreken op uw plein, straat, park en sportaccommodatie .

Hockeydoelen,  hockey-veldafscheidingen met slagplanken hout of rubber, ballenvangers etc. . U moet echter zelf dat PUNT drukken !!!!!


basketbal - palen in alle variĆ«teiten ,voor jeugd, senioren, verplaatsbaar of vast, een aanwinst voor elk plein. Ik sluit vandaag af met een terugblik op een rugby dag voor de jeugd in Zwolle, ook daar zag ik jeugd actief en volop in beweging .< op de foto is het pauze > en dat is ook leuk!!!!


                                     

U kunt voor vragen contact opnemen met onze webshop www.skwshop.nl  U mag hier ook reageren dat stellen wij uiteraard op prijs en voor uw vragen hebben of zoeken wij een antwoord ...


TOT EEN VOLGENDE PANNA.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten