donderdag 2 mei 2013

NIEUWS Pannaveld /Combi-sportveld Surpreme


Het Pannaveld/Omni-sportveld Surpreme Court is een Panna/sportveld in het topsegment van alle bestaande sportvelden en kooien. Dit betreft dan met name de doelen en hekwerken rondom. De staanders zijn vervaardigd van zware kokerprofielen met speciaal ophangsysteem, een legering van kunststof en rubber,dit bevestiging-systeem zorgt ervoor dat het geluid gedempt wordt tot 85 a 90% ,alle metaaldelen worden thermisch verzinkt en daarna  desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze.Het kunststof en de rubbers zijn van hoge kwaliteit en UV bestendig dus DUURZAAM......

                                                                         

De Surpreme Court is een absolute "must"wanneer het Pannaveld of sportveld geplaatst wordt in de bewoonde wereld, geluidsoverlast van kletterende ballen kan heel irritant zijn, met de Surpreme Court hebben omwoners absoluut geen last.       
                                                                                 

Zoals bij alle Pannavelden en Panna/soccerkooien is de keuze voor ondergrond geheel aan de gebruiker, mogelijkheden zijn er genoeg .Water doorlatend beton, kunstgras, rubber , gras ,tegels, en er zijn zelfs speciale "buiten" sportvloeren. Daarover later meer !

                                                                                Dit sportveld is het natuurlijk waard dat er aan de inrichting aandacht wordt besteed ,parkbanken,  afvalbakken , fietsrekken, peukenbakken, dan wordt uw plein of sportveld een sportief maatschappelijk "smeltpunt" ...... 

                                                                               

Ligt uw Pannaveld in minder bewoond gebied... of zijn de omwonenden  "iets" makkelijker en tolerant dan volstaat dit Pannaveld . Hier gebouwd op kunstgras maar ook te plaatsen op beton, tegels, gras of zand voor uw portemonnee beter ! ....... Zoals alle producten van PannaWorld  is ook de kwaliteit van dit product TOP.


                                        Dit is het uiteindelijke doel samen sporten en spelen........

Indien U wilt reageren op dit blog ...dan kan dat hier.... graag zelfs!!! U kunt ook even kijken op http://pannaworld.nl.
                                         
                                               GRAAG TOT EEN VOLGENDE PANNA.......
                                                                                 

                                                                                                                                                                                                                               

Geen opmerkingen:

Een reactie posten