donderdag 16 mei 2013

NIEUWS PannaWorld

                         


...... Vanmorgen hebben wij weer een nieuw Pannaveld afmeting 5x10 meter opgeleverd, dit Pannaveld is gebouwd op kunstgras op de traditionele wijze.

D.w.z na het ontgraven brengen wij een zandbed aan van 30 cm met drainage. De buitenranden van betonplaten fundeert de grasmat en de doelen.

                                              
Op het zandbed wordt een lavalaag aangelegd van 30 cm, daarna volgt de kunstgrasmat die ingestrooid wordt met wit zand. De bodem ziet er nu nog bruin gekleurd uit, e.e.a verdwijnt na regen en inloop-gebruik, zodra de mat goed is ingespeeld komt de karakteristieke kleur groen erdoor.


PannaWorld gaat voor duurzaam....... in dit geval betekent dat een stevig fundament, het hekwerk is thermisch verzinkt en kan mogelijk nog gepoedercoat worden ...De "panna"doeltjes zijn na het verzinken gepoedercoat in een contrast kleur < het oog wil ook wat, toch ???? >

                                         

Het Pannaveld kan uitgevoerd worden met of zonder toegangspoort, de keuze is aan U. Indien U nog vagen heeft kan dat in een reactie op dit Blog of  U neemt even contact op met mail .... pannasport2@gmail.com of  www.skwshop.nl
                                       
                                            GRAAG TOT ZIENS BIJ MIJN VOLGENDE PANNAGeen opmerkingen:


Een reactie plaatsen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten